Ελλάδα

Ηλεία: Πατέρας έξι παιδιών ο δράστης – Οργή για τη δολοφονία της 11χρονης από τον θείο της

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα για τη δολοφονία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας

Το άτυχο κορίτσι, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο χωριό της Ηλείας, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής (9.6.2024) όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. 

Για την εξαφάνιση του παιδιού είχε εκδοθεί amber alert και από την πρώτη στιγμή κάτοικοι του χωριού σε συνεργασία με τις Αρχές ερευνούσαν όλη την περιοχή για να εντοπίσουν το κορίτσι.

Ωστόσο, ο επίλογος γράφτηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο: Το μεσημέρι της Δευτέρας ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί.

Η οργή ξεχειλίζει στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας, καθώς ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έκτοτε παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους…

Μάλιστα, ο 37χρονος δεν δίστασε το πρωί της Δευτέρας να πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι της ξαδέρφης του για να της συμπαρασταθεί.

Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας. 

 

Από βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και ανέλυσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, είδαν την 11χρονη Βασιλική να επιβιβάζεται με την θέλησή της σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Όπως προέκυψε το αυτοκίνητο ανήκε στον 37χρονο ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της 11χρονης, τον οποίο το παιδί γνώριζε και έτσι εμπιστεύτηκε. 

Πατέρας έξι παιδιών ο δολοφόνος της 11χρονης

«Μάθαμε και για κάποιον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ομολόγησε, ναι μένει στο χωριό. Έχει έξι παιδιά. Συγκλονισμένοι είμαστε, αυτά τα πράγματα παιδιά είναι τρομερά που συμβαίνουν» σημείωσε ο Βασίλης Θρακιάς, πρόεδρος της κοινότητας Αρετής προσθέτοντας ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης «είχε παραβατική συμπεριφορά».

Ο ιατροδικαστής τώρα θα διαπιστώσει αν το παιδί φέρει ίχνη βιασμού ή απόπειρας βιασμού. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό, ενώ φαίνεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί με ένα κατσαβίδι. 

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη στον εισαγγελέα. Στην περιοχή έχουν φτάσει και ενισχύσεις από την Αθήνα υπό τον φόβο επεισοδίων από τους συγγενείς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με ελικόπτερο η μεταφορά των 4 νεκρών από τα Βαρδούσια όρη - «Δεν είχε μεγάλη εμπειρία», λέει ο θείος ενός εκ των ορειβατών
Η επιχείρηση ανάσυρσής τους είναι δύσκολη και καθοριστική είναι η συνδρομή μιας έμπειρης ορειβατικής ομάδας που προπορεύεται και στην συνέχεια ακολουθούν τα σωστικά συνεργεία
Οι τρεις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια όρη
Αμετακίνητοι οι αγρότες: Κλείνουν στις 12 το ρεύμα προς Αθήνα στο μπλόκο των Μαλγάρων - Κινητοποιήσεις σε Νίκαια και Χαλκίδα
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έχουν  προγραμματίσει αποκλεισμό για τα τελωνεία των Ευζώνων και του Προμαχώνα κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενόψει της Πρωτοχρονιάς
Το μπλόκο των αγροτών στα Μάλγαρα
43
Σχεδόν αγκαλιασμένοι εντοπίστηκαν οι τέσσερις νεκροί ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Ποια είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας
Η παρέα των 4 αγνοούνταν από το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων, καθώς είχαν ξεκινήσει από το χωριό Αθανάσιος Διάκος με προορισμό την κορυφή Κόρακας, αλλά όλα δείχνουν ότι έπεσαν σε χιονοθύελλα
Οι τρεις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια όρη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
12