Ελλάδα

Ηλικιωμένη με ένταλμα από την Interpol συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λαθρεμπόριο χρυσού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία γυναίκα με καταγωγή από το Βιετνάμ συνελήφθη χτες το πρωί (28.10.2024) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λαθρεμπόριο χρυσού.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», συνέλαβαν την 64χρονη γυναίκα, για την οποία είχε δοθεί ένταλμα σύλληψης από την Interpol για την έκδοσή της στις Αρχές του Βιετνάμ για το αδίκημα του λαθρεμπορίου χρυσού.

Ειδικότερα, η 64χρονη μετέφερε λαθραία ράβδους χρυσού από την Καμπότζη στο Βιετνάμ και αντίστροφα, μέσω της ανάθεσης σε συνεργούς της που απέκρυπταν τις ράβδους στο κάτω μέρος τρίκυκλων οχημάτων.

Προκειμένου να δυσχεράνουν τον εντοπισμό και την ταυτοποίησή τους, επέλεγαν να διέρχονται από σημεία όπου δεν υπήρχε τελωνειακός έλεγχος, ενώ φρόντιζαν να αφαιρέσουν τυχόν γράμματα ή σήματα που έφεραν οι ράβδοι.

Η 64χρονη οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Το κρίσιμο 15λεπτο πριν την τραγωδία και η αποχώρηση του επίγειου συντονιστή
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται επίσης στο ηχητικό υλικό και στις καταγεγραμμένες επικοινωνίες που είχαν οι επιτελείς με τα πληρώματα των ελικοπτέρων
Ελικόπτερα Bell, συντριβή, Ψάθα
8