Ελλάδα

Ίλιον: Με μαφιόζικο τρόπο η αρπαγή των 4 παιδιών από τη μητέρα τους – «Έχω συνεργάτες θα σας πυροβολήσουν»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αρπαγής των 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον το μεσημέρι της Τρίτης (14.05.2024).

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε με μαφιόζικο τρόπο από τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με όσα επισήμανε της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών για να προστατευτούν διότι κινδύνευαν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν.

Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Τα παιδιά ζούσαν στην καταστροφή»

Μιλώντας και στο newsit.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος πρόσθεσε… «Στις 31/5 μας ζητήθηκε από την εισαγγελέα να μεταφέρουμε τέσσερα παιδιά γιατί κινδύνευαν και πήγαν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια πήγαν σε ένα χώρο παιδικής προστασίας. Πολλοί λένε γιατί δεν υπάρχει φύλαξη αλλά δεν μπορείς έναν χώρο παιδικής προστασίας να το κάνεις φρούριο. Και στο “Χαμόγελο του Παιδιού” θα μπορούσε να συμβεί και σε οποιονδήποτε τέτοιο χώρο. Αν μπαίνει κάποιος αποφασισμένος να κάνει κάτι, θα το κάνει. Οι άνθρωποι που είναι εκεί, ακόμα και φύλακας να είναι δεν μπορούν να επιτεθούν. Ούτε μπορείς να έχεις φύλακες δίπλα στα παιδιά και να ζουν δίπλα σε περίεργο περιβάλλον. Τώρα έχουν αναλάβει οι αρχές και εμείς ενεργοποιούμε τον κόσμο για να βρεθούν τα παιδιά για να σωθούν από την καταστροφή, γιατί ζούσαν στην καταστροφή».

Αργά το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκε Amber Alert μετά από εισαγγελική εντολή. Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη για τον εντοπισμό των τεσσάρων παιδιών και μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Οι έρευνες γίνονται στο Ίλιον, αλλά και στις γειτονικές περιοχές.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

ILION PAIDAKIA HAMOGELO

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων από και προς την Ιταλία – Παρακάμπτουν τον ιταλικό εναέριο χώρο αεροσκάφη από την Ελλάδα
Πρόβλημα στο σύστημα μετάδοσης δεδομένων έχει μειώσει έως και κατά 50% τη χωρητικότητα του ιταλικού εναέριου χώρου – Το φαινόμενο ντόμινο επηρεάζει τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις, ενώ σταδιακά αποκαθίσταται η λειτουργία
Επιβάτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Καπετάνιος στη θάλασσα και στη ζωή» - Η ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη για τον θάνατό του Γιώργου Βαρδινογιάννη
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Γιώργου Βαρδινογιάννη θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο
Γιώργος Μαζωνάκης
Παράνομος τζόγος στη Θεσσαλονίκη: Αποφάσιζαν τον νικητή και είχαν panic button για τους αστυνομικούς
Παράνομα καζίνο μέσα σε ίντερνετ καφέ, «τσιλιαδόροι», κρυφά κουμπιά πανικού και ειδικό λογισμικό που χειραγωγούσε τις αποδόσεις - 20 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ τα κέρδη
Κύκλωμα απάτης με τζόγο σε Θεσσαλονίκη
Γρεβενά: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή – Νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του
Η συνήγορος του ιερέα ζήτησε την αναβολή, επικαλούμενη τη νοσηλεία του μετά από απόπειρα αυτοκτονίας - Συνεχίζεται η έρευνα για εκδικητική πορνογραφία, έπειτα από καταγγελία 43χρονης
Ο κατηγορούμενος ιερέας από τα Γρεβενά
«Μέσα στον πανικό μου τους έδωσα τα χρυσαφικά και το πορτοφόλι μου» λέει 70χρονη που έπεσε θύμα απατεώνων
«Μου είχαν δημιουργήσει τέτοιον πανικό, ώστε πίστευα ότι, αν δεν ακολουθούσα γρήγορα τις οδηγίες τους, το διαμέρισμά μου κινδύνευε ανά πάσα στιγμή από τη ραδιενέργεια» λέει στο newsit.gr το θύμα της απάτης
Χαρτονομίσματα και κοσμήματα