Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ίλιον: Απολογούνται οι ανήλικοι δράστες του ομαδικού βιασμού συμμαθητή τους – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ίλιον: Απολογούνται οι ανήλικοι δράστες του ομαδικού βιασμού συμμαθητή τους – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Το κατώφλι του ανακριτή Ανηλίκων πέρασαν το πρωί του Σαββάτου (24.12.2022), οι ανήλικοι που κατηγορούνται ότι βίαζαν κατ’ εξακολούθηση έναν 15χρονο μαθητή σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι μαθητές έφτασαν στον ανακριτή λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση τουλάχιστον ενός ανηλίκου. Τα σοκ που προκαλούν τα όσα φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 15χρονος από το Ιλιον, είναι απανωτά.

Ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του και όταν το κουβάρι των αποκαλύψεων ξετυλιγόταν, ο ένας μετά τον άλλον προσπαθούσε να γλιτώσει  με όποιον τρόπο μπορούσε.

Αυτό μάλιστα φαίνεται και από κάποιες συνομιλίες μεταξύ των δραστών που σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν αφότου οι γονείς του 15χρονου θύματος είχαν απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές.

Τα βίντεο είναι αυτά που “καίνε” τους φερόμενους ως δράστες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας προειδοποιούσε τον άλλον να σβήσει ό,τι υπάρχει από βιντεοληπτικό υλικό, γιατί όπως φέρεται να λέει ο ένας εκ των δραστών έχουν αρχίσει να τους ψάχνουν.

Μάλιστα δεν δίστασαν, όταν είδαν ότι η τροπή που πήραν τα πράγματα δεν ήταν η αναμενόμενη για τους ίδιους, να απευθυνθούν και στο ίδιο το θύμα, ζητώντας από τον 15χρονο να ξεχάσει τα περιστατικά κακοποίησης εις βάρος του, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν θέλουν να πάει το θέμα παραπέρα. Ο άτυχος μαθητής όμως επέδειξε θάρρος και δύναμη και οι οκτώ ανήλικοι βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και τους ασκήθηκαν βαρύτατες κατηγορίες. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αν και οι επτά συμμαθητές του θύματος ζήτησαν συγγνώμη από τον 15χρονο και την οικογένειά του, ωστόσο ένας δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το θρίλερ που ζούσε το αγόρι καθημερινά. Ο ίδιος μάλιστα όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι “το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτε. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο”.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια χασίς, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις