Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Αποκλειστικά στο Live News ο «ψευτογιατρός» – «Δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον»

Ηλιούπολη: Αποκλειστικά στο Live News ο «ψευτογιατρός» – «Δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον»

Ο «ψευτογιατρός» που κατηγορείται ότι παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.  

Ο «ψευτογιατρός», θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, υποστήριξε πως με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε, δεν είχε καμία επαφή.

«Δεν έχω πτυχίο οδοντίατρου και είμαι οδοντοτεχνίτης. Είχα οδοντίατρους συνεργάτες (σ.σ. στο γραφείο στην Ηλιούπολη). Το έχω ανοίξει τον τελευταίο χρόνο και έρχονται οι συνεργάτες οδοντίατροι που κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις για τα δόντια που φτιάχνω εγώ. Εγώ δεν έχω απλώσει ποτέ στον κ. (…) χέρι, έχει κάνει κάποιες θεραπείες με τον οδοντίατρο και ήταν να κάνουμε κάποιες εργασίες οι οποίες δεν έγιναν».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως: «Δεν υπάρχουν κάμερες στον χώρο, οι πελάτες όταν χρειάζονταν κάτι πήγαιναν στα άλλα ιατρεία. Είχαμε διαμορφώσει έναν χώρο για να κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις οι οδοντίατροι. Ο εξοπλισμός που είχε το ιατρείο ήταν για οδοντιατρικές πράξεις του οδοντίατρου που ερχόταν να κάνει τις θεραπείες».

«Μαζεύω τα κομμάτια μου»

Όπως λέει ο 50χρονος, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. «Είναι σίγουρα δύσκολο για την οικογένειά μου και για τη μητέρα μου, αλλά δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον. Το ιατρείο είναι στο όνομά μου, το έχω δώσει σε λογιστές να κάνουν τις άδειες και αυτά. Με τον καταγγέλλοντα ξεκίνησε ο οδοντίατρος μια θεραπεία που δεν ολοκληρώθηκε. Δεν είχα κάποια υπηρεσία στο στόμα του, ούτε έχω κάνει κάτι σε αυτόν. Μαζεύω τα κομμάτια μου και προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι σε αυτόν οδοντιατρικά».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις