Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Η μητέρα πέθανε 48 ώρες πριν από τον γιό – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Ηλιούπολη: Η μητέρα πέθανε 48 ώρες πριν από τον γιό – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τους θανάτους μιας 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη.

Οι Αρχές με τα μέχρι τώρα δεδομένα θεωρούν πως το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της οικογενειακής τραγωδίας στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη με τους δυο νεκρούς.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης (10/04/2024) στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη, φέροντας και οι δυο τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν αποκλείσει, προς το παρόν, το ενδεχόμενο της ληστείας αφού δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, ενώ υπήρχαν χρήματα και χρυσαφικά στο διαμέρισμα.

Το σενάριο που φαίνεται να επικρατεί είναι ο γιος να πυροβόλησε την άτυχη μητέρα στο κεφάλι, που βρέθηκε φορώντας τα ρούχα της καθισμένη στην πολυθρόνα, και μετά να αυτοκτόνησε.

Το σενάριο της ανθρωποκτονίας και της αυτοκτονίας ενισχύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της.

Σύμφωνα με την έρευνα ο 36χρονος είχε τραύμα στο μάγουλο από σφαίρα και βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που πυροβολήθηκε και συγκεκριμένα βρέθηκε γυμνός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 36χρονος αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε να περπατήσει μερικά μέτρα και να πάει από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο και έτσι εξηγείται και το πώς βρέθηκε η καραμπίνα σε διαφορετικό σημείο από τις σορούς.

Πάντως την οριστική απάντηση στο ποιος πυροβόλησε αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου και αν είναι τα δικά του δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην καραμπίνα

Ο 36χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, τσακωνόταν συχνά με τη μητέρα του το τελευταίο διάστημα. Ήταν απόμακρος και ιδιόρρυθμος. Γείτονες κατέθεσαν ότι την περασμένη Πέμπτη άκουσαν ήχους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς, ωστόσο θεώρησαν ότι επρόκειτο για πυροτεχνήματα.

Οι αστυνομικοί της Aσφάλειας έχουν κατασχέσει από το διαμέρισμα την καραμπίνα που ανήκε στον πατέρα του 36χρονου που έφυγε από τη ζωή από ανακοπή πριν από λίγα χρόνια, αλλά και 2 κάλυκες που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα, εξετάζουν τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να ανιχνευτούν κρίσιμα στοιχεία για την τραγωδία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις