Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός έδερνε τη 19χρονη αν δεν έπαιρνε ναρκωτικά – Απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός έδερνε τη 19χρονη αν δεν έπαιρνε ναρκωτικά – Απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και σχεδόν δυο μήνες η 19χρονη στην Ηλιούπολη, την οποία κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε 39χρονος αστυνομικός, έρχονται στο φως. Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα trafficking και η κοπέλα φοβάται, τόνισε η δικηγόρος της.

Πίσω από τον 39χρονο αστυνομικό υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα trafficking για το οποίο η 19χρονη κοπέλα έχει πει όλα όσα γνωρίζει. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει χάρη στη βοήθεια που της προσέφερε εργαζόμενη σε καφετέρια στην Ηλιούπολη. «Αν χρειάζεσαι βοήθεια, είμαι εδώ», της είπε όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της.

«Υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν συλληφθεί. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατονομαστεί πλήρως, με ονοματεπώνυμο από το κορίτσι και τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία», τόνισε μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Αποκάλυψε δε ότι η 19χρονη είχε δεχτεί άγρια σωματική κακοποίηση γιατί αρνούνταν να πάρει τα ναρκωτικά που της έδινε ο αστυνομικός. «Αυτό το κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη, όπου ο αστυνομικός προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά και όταν δεν δεχόταν να τα πάρει την έδερνε. Μια ημέρα κόντεψε να τη σκοτώσει στο ξύλο και κατάφερε να μην πάρει κοκαΐνη που της έδινε», είπε η δικηγόρος της. Και όταν αρνούνταν να πάει σε πελάτη; Την άφηνε νηστική!

«Κάποιοι την πήγαιναν σε πελάτη, δεν την πήγαινε παντού ο αστυνομικός και κάποιος άλλος συνδεόταν αλλού. Υπάρχει και ένα site το οποίο είχε ανεβασμένη τη φωτογραφία του κοριτσιού και την πουλούσε. Υπάρχουν άλλες φωτογραφίες κοριτσιών με τη συναίνεσή τους, αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες άλλου κοριτσιού χωρίς συναίνεση. Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα», κατέληξε η Αντωνία Λεγάκη.

  

Η 19χρονη, που όπως αποκαλύφθηκε κακοποιούνταν σεξουαλικά από 11 ετών από τον πατέρα της (!), είχε φύγει από το σπίτι της.Ο αστυνομικός το εκμεταλλεύθηκε, την κράτησε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη και την ανάγκαζε να εκδίδεται εδώ και σχεδόν δυο μήνες.

Η δικηγόρος της, μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι πέρα απ’ όσα έκανε σε εκείνη ο αστυνομικός, απειλούσε τη 19χρονη με τη ζωή της μητέρας και των αδερφών της!

«Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της», ανέφερε.

  

«Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατανομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα», πρόσθεσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις