Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Τα κινητά και η καραμπίνα θα ξεκλειδώσουν το μυστήριο με το διπλό θάνατο μητέρας και γιου

Ηλιούπολη: Τα κινητά και η καραμπίνα θα ξεκλειδώσουν το μυστήριο με το διπλό θάνατο μητέρας και γιου

Μυστήριο καλύπτει τους θανάτους της 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη, αν και οι Αρχές φαίνεται πως θεωρούν ως επικρατέστερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μάνα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. 

Το σενάριο της διπλής δολοφονίας απομακρύνεται και εικάζεται ότι ο 36χρονος να δολοφόνησε την μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοπυροβόληθηκε. Υπενθυμίζεται πως τα δύο πτώματα βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (10.4.2024) μέσα σε ένα φρικτό σκηνικό στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη. 

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία για έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα. Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν αρχικά νεκρή τη μητέρα, με τραύμα από σφαίρα στην κροταφική χώρα και καθισμένη σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι. 

Στη συνέχεια εντόπισαν νεκρό τον 36χρονο γιο με τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι στο κρεβάτι της μητέρας του και γυμνό.

Το σενάριο της ανθρωποκτονίας και της αυτοκτονίας ενισχύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της, ενώ δεν έλειπαν χρήματα και τιμαλφή από το σπίτι.

Εικάζεται ότι ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα και παρέμεινε για ώρες με τη σορό της, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ πιστεύεται ότι αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε με κάποιο τρόπο να φτάσει μέχρι το υπνοδωμάτιο της μητέρας του και να ξεψυχήσει.

Ωστόσο, κανείς δε γνωρίζει τι προηγήθηκε της οικογενειακής τραγωδίας. Γιος και μάνα είχαν συχνά καυγάδες, ενώ γείτονες σημείωσαν πως ο 36χρονος είχε περίεργη συμπεριφορά. Οι Αρχές εξετάζουν τι ήταν αυτό που θα μπορούσε να οπλίσει το χέρι του 36χρονου ώστε να αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του. 

Την οριστική απάντηση στο αν πυροβόλησε ο 36χρονος αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του γιου και αν είναι τα δικά του δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην καραμπίνα.

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει την καραμπίνα που βρέθηκε στο διαμέρισμα. Η καραμπίνα ανήκε στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εστάλησαν και οι δύο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο. 

Τέλος, απαντήσεις αναμένεται να δώσουν και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να ανιχνευτούν κρίσιμα στοιχεία για την τραγωδία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις