Ελλάδα

Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στην Πάτρα με 47 επιχειρήσεις και περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αύριο, Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, επιστρέφει στην Πάτρα η «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Astir Hotel Patra (Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα 262 21), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, 1,5 χρόνο μετά την πρώτη εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, η ΔΥΠΑ διοργανώνει την 21η «Ημέρα Καριέρας», με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσους ψάχνουν δουλειά στην πόλη της Πάτρας και στην ευρύτερη περιοχή να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών, που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση πρόκειται να συμμετάσχουν 47 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες και επίπεδα εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα στελέχη των εταιριών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και μπορούν να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (time slot), ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-patra.

Οι επιχειρήσεις και οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/21h-hmera-karieras-patra-2023?tab=eidikotites-kai-epikheiriseis&tab2=&tab3=.

Οι εταιρίες, που συμμετέχουν, δραστηριοποιούνται σε κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, ζαχαροπλαστικής, πλαστικών, μηχανημάτων και διαφόρων κατασκευών, προϊόντων γύψου κ.ά., επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας και διακίνησης τροφίμων, της αρτοποιίας, της ποτοποιίας, του λιανεμπορίου και των υπεραγορών γενικά, της Κοινωνίας της Πληροφορίας, του αυτοκινήτου, των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών, των μεταλλικών κατασκευών και των οικοδομών γενικά, ενώ συμμετέχουν και ναυτιλιακά πρακτορεία, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι ειδικότητες αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης, όπως μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, μηχανικοί, ψυκτικοί, ηλεκτροσυγκολλητές, τεχνίτες σιδηροκατασκευών, χειριστές μηχανημάτων, λογιστές, γραφίστες, ταμίες, πωλητές, υπάλληλοι αποθήκης, τεχνίτες αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, υπάλληλοι γραφείου, στελέχη marketing, εργάτες παραγωγής, οδηγοί, στελέχη ΙΤ, εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών και τουριστικά επαγγέλματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ σε θεματικές ενότητες, όπως δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη κ.ά..

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/21h-hmera-karieras-patra-2023?tab=proghramma-parallilon-draseon&tab2=&tab3=.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τις διαθέσιμες θέσεις κατά την προσέλευσή τους στην εκδήλωση, οπότε και θα μπορούν επιτόπου να δηλώνουν συμμετοχή.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
28η Οκτωβρίου: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης – «Είμαι ευγνώμων στον Θεό που έγινα παραστάτης»
Ο Βίκτορι Μουμόχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και φέτος παρέλασε για πρώτη φορά ως παραστάτης. Η χαρά του ήταν μεγάλη και τα λόγια του συγκίνησαν
O Βίκτορι Μουμόχου
Εύσημα της Common Sense Media στην Ελλάδα για το «μπλόκο» στα social media σε παιδιά κάτω των 15
«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση αυτής της νομοθεσίας και χαιρετίζουμε την ηγετική τους στάση», δήλωσε ο ιδρυτής και CEO Τζιμ Στάιερ
Εύσημα της Common Sense Media στην Ελλάδα για το «μπλόκο» στα social media σε παιδιά κάτω των 15
Πειθαρχική έρευνα κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Φλωρίδη μετά τις δημόσιες καταγγελίες για διαφθορά στη Δικαιοσύνη
Η υπόθεση αφορά τις καταγγελίες του Βασίλη Φλωρίδη σχετικά με τις δικονομικές ενέργειες συναδέλφων του δικαστών και τις αναφορές του περί διαφθοράς στη Δικαιοσύνη σε άρθρο του στην «Καθημερινή»
Ο Άρειος Πάγος
Γιώργος Μαζωνάκης: Φαρμακευτική δηλητηρίαση δείχνουν οι τοξικολογικές – Υπερδοσολογία σε προποφόλη, μιδαζολάμη και φλουμαζελίνη
Σοβαρή αναπνευστική δυσλειτουργία προκάλεσε η φαρμακευτική δηλητηρίαση στον τραγουδιστή – Θέμα ημερών η ολοκλήρωση των ιστολογικών εξετάσεων
Γιώργος Μαζωνάκης 7