Ελλάδα

Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στην Ελευσίνα στις 26 Νοεμβρίου

Την 11η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στην Ελευσίνα το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο X-Bowling Art Center (Χαριλάου 12, Ελευσίνα, 19200), με τη συμμετοχή 42 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina.

Στόχος των «Ημερών Καριέρας» της ΔΥΠΑ είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), καθώς και εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ, θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι «Ημέρες Καριέρας» αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ για την άμεση και την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν για τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme, ενώ, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την «2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται το ζευγάρι που ξυλοκόπησε τον 64χρονο σε γλέντι στην Αρκαδία - «Τον κλωτσούσε δίχως έλεος, να τιμωρηθούν»
Από συνέργεια σε συναυτουργία σε ανθρωποκτονία αναβαθμίστηκε η κατηγορία για την 35χρονη σύζυγο. Η ίδια ισχυρίζεται πως απλώς απώθησε το θύμα και πως ο άντρας της ήταν σε άμυνα
Ο 64χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και η κόρη του
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 2