Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ημέρα της μητέρας: Πολιτικοί εύχονται στις… μαμάδες τους!

ημέρα της μητέρας

Ημέρα της μητέρας σήμερα, Κυριακή 12.05.2019 και αμέτρητοι πολιτικοί στέλνουν τις ευχές τους στις… απανταχού μαμάδες για την παγκόσμια γιορτή.

Άνδρες και γυναίκες, πρόσωπα από το πολιτικό σκηνικό της χώρας, στέλνουν τις ευχές τους στα social media για την ημέρα της μητέρας…

Ήδη ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ευχηθεί στην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, μέσω Twitter.

Την ίδια ώρα και η Φώφη Γεννηματά μιλά για την μητέρα της και τον… εαυτό της ως μητέρα.

Τη σημασία της πρόληψης αναδεικνύει σε μήνυμά της για τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας και η Νατάσα Παζαΐτη. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Νατάσα Παζαΐτη γράφει: «Μητέρες (όλου του κόσμου)……. Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ. Το να φροντίζετε την υγεία σας είναι ο καλύτερος τρόπος να φροντίζετε για όλα… ΠΑΖΑΪΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού». Επίσης, η κ. Παζαΐτη συνοδεύει την ανάρτησή της και με ένα βίντεο.

«Χρόνια Πολλά μανούλες. Εσείς που τους φροντίζετε όλους, μην αμελείτε να φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας» αναφέρει στο σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της.

Δείτε την ανάρτησή της

Παράλληλα και άλλα πολιτικά πρόσωπα στέλνουν τις ευχές τους για την ημέρα της μητέρας

Δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για τη σημερινή γιορτή της Μητέρας

“Η σημερινή μέρα αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση της σημαντικής και αδιάλειπτης προσφοράς της κάθε μητέρας ανεξαρτήτου ηλικίας τόσο στην οικογένειά της, όσο και στη διαμόρφωση των αρχών και των αξιών της κοινωνίας μας. Η μητέρα αποτελεί τη βάση και τον πυλώνα μιας οικογένειας. Είναι σημείο αναφοράς και οφείλουμε να τη στηρίζουμε όχι με ευχολόγια αλλά με ουσιαστικές πράξεις. Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ασφαλώς η αποστολή της Μητέρας δοκιμάζεται. Ο σκληρός καθημερινός αγώνας της για να αντιμετωπιστούν τα πολυσύνθετα προβλήματα στον οικογενειακό και στον εργασιακό χώρο, απαιτεί ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Και αποτελεί χρέος της πολιτείας να στηρίξει εμπράκτως τη Μητέρα, με αποτελεσματικά μέτρα προστασίας, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, ενισχύοντας το έργο της.Η αναγνώριση της προσφοράς, της ανιδιοτελούς αγάπης, της αφοσίωσης και των θυσιών της Μητέρας, είναι η ελάχιστη πράξη τιμής προς αυτήν.Εκφράζουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις μάνες και δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό τους.Χρόνια πολλά σε όλες τις Μητέρες”, αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Οι ΑΝΕΛ για την ημέρα της μητέρας

“Η μητέρα όλων μας είναι το παγκόσμιο σύμβολο αγάπης, οικειότητας και ανθρωπισμού. Είναι η βάση για τη δημιουργία της οικογένειας, του φιλικού και οικείου περιβάλλοντος, που τόσο έχει ανάγκη αρχετυπικά ο άνθρωπος, για να δημιουργήσει μέσα σε μία κοινωνία.

Και ενώ όλα αυτά είναι αυτονόητα για τους περισσότερους από εμάς, για τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και τους συμμάχους τους στην Ελλάδα, αντιθέτως, αποτελούν εχθρικό στόχο. Οι διαλυτικές αυτές δυνάμεις επιδιώκουν μία κοινωνία μάζας και αριθμών, χωρίς κλασική οικογένεια, χωρίς αγάπη, χωρίς ψυχή, με ανθρώπους γεμάτους φόβο κι αποξένωση” αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Μαυραγάνης, σε μήνυμά του για την Γιορτή της Μητέρας.

“Ας γνωρίζουν όμως, ότι οι Έλληνες, αλλά και όλοι οι άνθρωποι, έχουμε βαθειά χαραγμένο στο ψυχικό DNA μας το αρχέτυπο της μητέρας, της οικογένειας και της αγάπης στο συνάνθρωπο και με αυτά ως όπλα αγωνιζόμαστε για τον κόσμο του ανθρωπισμού και της αγάπης” καταλήγει στο μήνυμά του ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις