Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ημερίδα με θέμα: «Ψυχολογικές επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών και της κλιματικής αλλαγής»

Ημερίδα με θέμα: «Ψυχολογικές επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών και της κλιματικής αλλαγής»

Η ημέρα πλησιάζει και δεν πρέπει να χάσετε την ημερίδα με θέμα: «Ψυχολογικές επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών και της κλιματικής αλλαγής».

Η παγκόσμια κρίση που προκαλείται από τις φυσικές καταστροφές και την κλιματική αλλαγή εκτείνεται πέρα από τα οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, επηρεάζοντας την ψυχολογία του ατόμου. Για το BCA College, η κατανόηση αυτών των ψυχολογικών επιπτώσεων αποτελεί κρίσιμο βήμα προς την επίλυση αυτής της παγκόσμιας πρόκλησης.

Οι φυσικές καταστροφές, όπως οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές και οι καταιγίδες, καθώς και η ανεξέλεγκτη αλλαγή του κλίματος, δημιουργούν ένα πλήθος ψυχολογικών προβλημάτων. Η ανασφάλεια, ο φόβος και η αβεβαιότητα κυριαρχούν στη σκέψη των ανθρώπων, ενώ η απώλεια σπιτιού, κοινότητας ή αγαπημένων προσώπων επιφέρει σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις.

Το BCA College, αναλαμβάνει τον ρόλο του εκπαιδευτικού ιδρύματος που επιδιώκει να προετοιμάσει τους φοιτητές του όχι μόνο για επαγγελματική αλλά και για κοινωνική ευαισθησία. Η κατανόηση των ψυχολογικών επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός κοινωνικά υπεύθυνου πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, στο BCA College οργανώνει και σας προσκαλεί, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, σε ημερίδα, με θέμα: «Ψυχολογικές επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών και της κλιματικής αλλαγής». Οι ομιλητές είναι εξαιρετικοί επιστήμονες στο χώρο τους και θα αναλύσουν αυτό το σημαντικό θέμα που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα.

Περισσότερα: https://www.bca.edu.gr/ekdilwseis/psixologikes-epiptwseis-twn-fisikwn-katastrofwn-kai-tis-klimatikis-allagis/

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις