Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μια φυσιολογική ερωτική ζωή»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για την ερωτική της ζωή, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών για τη ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε το 2020. Μάλιστα, στο τέλος είπε «μην με ξαναρωτήσεις».

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Tik Tok.

«Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας» αναφέρει στο βίντεό της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και καταλήγει:

@ioannapaliospirou Replying to @stefanakismanos #σχεση #αναπηρια #ζωη #αξια #fy #fyp #fypgreece #τικτοκ_ελλαδα ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – Sia

«Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος 4
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1