Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Το πρωί 20ης Μαΐου 2020 η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε για πάντα. Συνεχίζει να δίνει τον δικό της αγώνα και στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πέρυσι στην Καλλιθέα, δίνει τεράστιο αγώνα και ζει τον δικό της Γολγοθά. Η Ιωάννα που έχει συγκινήσει τους πάντες με την δύναμη της φορά συνεχώς μια ειδική μάχη με την αποκατάσταση των εγκαυμάτων της συνεχίζεται.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καταφέρνει να συγκινήσει και ταυτόχρονα να σοκάρει.

Το καυστικό υγρό με το οποίο δέχτηκε την επίθεση, έχει προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της Ιωάννας η οποία έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Η νεαρή κοπέλα, που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείο.

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα μας δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί, καταφέρνοντας όχι μόνο να συγκινήσει αλλά και να σοκάρει δείχνοντάς μας το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη” ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις