Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ίος: Θρήνος για τους δύο νεαρούς Ιρλανδούς – «Έχασα το αγόρι μου» – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 18χρονου

Ίος: Θρήνος για τους δύο νεαρούς Ιρλανδούς – «Έχασα το αγόρι μου» – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 18χρονου

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των δύο 18χρονων Ιρλανδών μαθητών στην Ίο, όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους κι έχασαν τη ζωή τους στο νησί, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τις οικογένειές τους. 

«Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι», φέρεται να είπε για την απώλεια του γιου του, Andrew O’Donnell, στο νησί της Ίου, ο πατέρας του, Gavin, σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail ένας οικογενειακός φίλος που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Ο Gavin είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, όπως και όλη η οικογένειά του. Ο παππούς του Andrew, Joe είναι γιατρός και ήταν οι δύο πολύ περήφανοι για τον Andrew, ο οποίος ήταν στην ακμή της ζωής του. Αυτή είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Όλοι βρίσκονται σε σοκ» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είναι απλά ανεξήγητο. Ο Andrew και ο Max ήταν τόσο νέοι. Απλώς δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό. Όλοι θρηνούμε και για τις δύο οικογένειες».

Η νεκροψία θα ρίξει «φως»

Στο μεταξύ, «φως» στα αίτια θανάτου των δύο νεαρών Ιρλανδών αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές Αρχές, ο ένας εκ των Ιρλανδών βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του νησιού με τραύμα στο κεφάλι και ο δεύτερος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του Ίου για να αναχωρήσει, στεναχωρημένος από τον θάνατο του φίλου του.

Ο νεαρός Ιρλανδός διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ του νησιού και κατά την επιστροφή του στο δωμάτιο, όπου διέμενε, φαίνεται να έχασε τον δρόμο και να έπεσε σε χωράφι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η εξαφάνιση του δηλώθηκε στην Αστυνομία από τους φίλους του το πρωί της επόμενης μέρας και ύστερα από κινητοποίηση οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις