Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ανατροπή στην υπόθεση της κόρης που κατήγγειλε ότι την χτύπησε η μητέρα της

Ηράκλειο: Ανατροπή στην υπόθεση της κόρης που κατήγγειλε ότι την χτύπησε η μητέρα της
Intime Αρχείο

Μια 12χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης κατήγγειλε την μητέρα της για ξυλοδαρμό. Ωστόσο σημάδια από χτυπήματα βρέθηκαν τελικά στην γυναίκα που την έφερε στη ζωή.

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνίστριες μια 42χρονη γυναίκα και την 12χρονη κόρη της, εξελίσσεται από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (20.01.2021) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 12χρονη κάλεσε την Άμεση Δράση για να καταγγείλει ότι η μητέρα της την βρίζει και την χτυπάει. Οι άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Αμέσως, η 42χρονη μαζί με την 12χρονη κόρη της οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου Κρήτης για να δώσουν καταθέσεις. Οι δύο τους εξετάστηκαν από ιατροδικαστή ενώ οι… διαφορές τους θα λυθούν σε λίγες ημέρες στις δικαστικές αίθουσες.

Ηράκλειο: Τι ισχυρίζονται μάνα και κόρη

Η 12χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της την πίεζε να διαβάσει και έτσι ξεκίνησαν να τσακώνονται. Το ανήλικο κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς πως στη συνέχεια, η 42χρονη την έβρισε και τη χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της και να τρέξει λίγο αίμα.

Σε εκείνο το σημείο, η 12χρονη απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία με την μητέρα της να απαντά να την καλέσει αμέσως!

H μητέρα αρνήθηκε οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος της κόρης της, επιβεβαιώνοντας ότι όντως καυγάδισαν για το διάβασμα. Μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα, ήταν η κόρη της που της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπά και να την βρίζει.

Μαμά και κόρη έμειναν στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ και την επόμενη ημέρα (σ.σ. 21.01.2021) η μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος την παρέπεμψε σε δίκη.

Η δικάσιμος ορίστηκε για την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Στη συνέχεια η μητέρα επέστρεψε σπίτι της ενώ η 12χρονη μένει προσωρινά σε ένα θείο της. Την επιμέλεια της 12χρονης ανέλαβε ο αδελφός της, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που έχει οριστεί το δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η μητέρα είναι πρόσωπο με σημαντική διοικητική θέση στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγαλώνει μόνη της την 12χρονη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μικρή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα συμπεριφοράς και πως πρόκειται για ένα παιδί που το παρακολουθεί παιδοψυχολόγος.

Τη μητέρα της 12χρονης, υπερασπίστηκε και η γιαγιά της μικρής, κάνοντας λόγο σήμερα, Παρασκευή (22.01.2021) στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου για ένα κορίτσι με ξεσπάσματα θυμού που επιτέθηκε στην μητέρα του
επειδή δεν της έκανε τα χατίρια.

Τι λέει στο newsit ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Ηράκλειου Κρήτης, Χαράλαμπο Λιλίτση, ο ίδιος διαπίστωσε ότι η 12χρονη δεν έχει μώλωπες ή κακώσεις. Στην μητέρα, όμως, διαπιστώθηκαν δύο εκδορές. Όπως μας είπε ο κ. Λιλίτσης: «Η 12χρονη
δεν φέρει ουδεμία πρόσφατη ή παλιά κάκωση. H μητέρα φέρει δύο εκδορές – μία στην αριστερή κοιλιακή χώρα και άλλη μία στον αριστερό καρπό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις