Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: «Δεν προτείνω το εμβόλιο» – Τι λέει η αντιεμβολιάστρια γιατρός που κλήθηκε στο πειθαρχικό

Ηράκλειο: «Δεν προτείνω το εμβόλιο» – Τι λέει η αντιεμβολιάστρια γιατρός που κλήθηκε στο πειθαρχικό

Σάλος έχει ξεσπάσει με αντιεμβολιάστρια γιατρό στο Ηράκλειο Κρήτης που αμφισβητεί ανοιχτά τα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Πρόκειται για μια περίπτωση ιδιαίτερα σοβαρή με την γιατρό να δηλώνει παθολόγος αλλά να μην εμφανίζεται η ειδικότητά της στα μητρώα του ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου. Στα social media δηλώνει ότι έχει εργαστεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και το πιο πιθανό είναι να έχει ένα δικό της ιατρείο στην Κρήτη.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου επιβεβαιώνει ότι είναι γιατρός χωρίς ειδικότητα και έχει κληθεί σε απολογία στο πειθαρχικό,

Η γιατρός εκτός από αρνήτρια των εμβολίων συμμετέχει σε διαδικτυακές συνεντεύξεις, έχει και δικό της κανάλι στο youtube, κάνει προπαγάνδα κατά των εμβολίων και μιλάει με ασθενείς στο τηλέφωνο που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και αμφισβητεί τους συναδέλφους της.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου η γιατρός επιβεβαίωσε ότι την έχουν καλέσει σε απολογία στο πειθαρχικό.

Οταν ρωτήθηκε αν η κλήση της έχει να κάνει με τις απόψεις της για τον εμβολιασμό είπε: «Σχετικά με τον εμβολιασμό μπορεί να έχει να κάνει βεβαίως. Δεν γνωρίζω όμως τίποτα. Δεν γνωρίζω γιατί με κάλεσαν. Δεν μου έγραψαν τον λόγο και δεν μου έγραψαν σε τι πρέπει να απολογηθώ. Μου είπαν για ψευδείς ειδήσεις. Αυτό μόνο τέλος».

Στην συνέχεια επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε για διασπορά ψευδών ειδήσεων συμπληρώνοντας. «Σε σχέση με το εμβόλιο δεν θα προτείνω εγώ προσωπικά ούτε στους δικούς μου ανθρώπους, ούτε σε φίλους και συγγενείς γενικότερα δεν θα προτείνω. Θα προτείνω να περιμένουν να τελειώσουν οι κλινικές μελέτες». Η γιατρός μάλιστα δεν διστάζει να κάνει και διάγνωση μέσω του τηλεφώνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις