Ελλάδα

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 29χρονη μητέρα που έδωσε ζελεδάκια κάνναβης στα παιδιά της

Η γυνακα υποστήριξε ότι βρήκε τα ζελεδάκια σε χώρο του ξενοδοχείου και αφού πίστεψε ότι είναι καραμέλες, τα έδωσε στα παιδιά της

Σοκάρει η υπόθεση που έρχεται στο φως στο Ηράκλειο Κρήτης όπου μια γυναίκα, η οποία και συνελήφθη, φέρεται να τάισε με σκευάσματα κάνναβης (ζελεδάκια) στα δύο της παιδιά ηλικίας 14 και 10 ετών.

Μάλιστα τα δύο παιδιά μετά την κατανάλωση σκευασμάτων κάνναβη, αφού ένιωσαν αδιαθεσία, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου και νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική. Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης ανέφερε ότι η κατάστασή τους είναι καλή.

Η 29χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο, φέρεται να υποστήριξε ότι βρήκε τα ζελεδάκια σε χώρο του ξενοδοχείου και αφού πίστεψε ότι είναι καραμέλες, τα έδωσε στα παιδιά της. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αδερφός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας για διακοπές με υπερπολυτελές γιοτ στο Βόρειο Αιγαίο
Εκτός από το γιοτ Evrima , έχουν ενοικιαστεί τρία μικρότερα σκάφη για ημερήσιες εκδρομές και θαλάσσιες περιηγήσεις του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και της συνοδείας του
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Muqrin bin Abdulaziz
«Υπάρχουν στοιχεία ότι η μητέρα του Παναγιωτάκη ευθύνεται για τον θάνατό του» λέει ο δικηγόρος της Μουρτζούκου - «Η Ειρήνη βιάστηκε στο σώμα και στην ψυχή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου στο απολογητικό της υπόμνημα το πρωί της Κυριακής, έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στην φίλη της Πόπη, για το θάνατο του μικρού αγοριού
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 5