Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηριάννα – Συγκλονίζει ο πατέρας της! “Η Ηριάννα διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια στην Ερμού”

Ηριάννα – Συγκλονίζει ο πατέρας της! “Η Ηριάννα διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια στην Ερμού”

– Για πρώτη φορά μιλάει ο πατέρας της Ηριάννας λίγες ώρες μετά από την απόφαση του Εφετείου που έστειλε την 29χρονη και πάλι στην φυλακή
– “Θέλουμε μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια”
– Η Ηριάννα μέσα από τον πατέρα της καταδίκασε τα χθεσινά επεισόδια στην Ερμού
– “Η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω”
– Πρόκειται για μία υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες
– Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο πατέρας της Ηριάννας 

«Θέλουμε μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια», τόνισε ο πατέρας της Ηριάννας, μιλώντας αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, προκαλώντας έντονη κόντρα μεταξύ κυβέρνησης – δικαστών και όχι μόνο.

Ο πατέρας της 29χρονης, φανερά συγκινημένος, κάλεσε τον κόσμο να ακούσει όσα έχει να πει η κόρη του, τονίζοντας ότι «η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω», σημειώνοντας ότι ψυχολογικώς η Ηριάννα είναι πολύ δυνατή και ανησυχεί για την οικογένειά της.

———> Νέα πορεία διαμαρτυρίας για την Ηριάννα – Κλειστή η Πανεπιστημίου [pics]

«Σήμερα το πρωί που μίλησα μαζί της, έμαθε τι έγινε χθες. Διαφωνεί και εκείνη και η οικογένεια κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Κάθετα! Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεσή της με αυτά που έγιναν. Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση. Λυπάμαι πάρα πολύ» ανέφερε, σχολιάζοντας τα χθεσινά πολύ σοβαρά επεισόδια στην Ερμού.

———-> Ηριάννα – Επεισόδια στην Ερμού: “Για αυτό τα σπάσαμε όλα”

Ο ίδιος τόνισε ότι εκατοντάδες γενετιστές από όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι λάθος, καθώς το DNA είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί. «Η μόνη της έννοια είναι η ακαδημαϊκή της καριέρα. Εγώ είμαι 58 χρονών και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Τα βιβλία που έχω διαβάσει εγώ είναι το 1/10 αυτών που έχει διαβάσει το παιδί μου πάνω στο αντικείμενό της… Όταν θα γίνει η δεύτερη δίκη για την αναστολή της, πρέπει να έρθετε να την ακούσετε. Αξίζει τον κόπο» υπογράμμισε. «Είναι πολύ εύκολο να σπιλωθεί το όνομα ενός ανθρώπου… Πολύ εύκολο» κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

Πηγή: Antenna

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε