Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ηριάννα: Το συγκλονιστικό μήνυμά της μέσα από τη φυλακή

Ηριάννα: Το συγκλονιστικό μήνυμά της μέσα από τη φυλακή

Μετά την απόφαση για μη αναστολή της εκτέλεσης της ποινής της, η Ηριάννα Β.Λ. οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές της Θήβας, όπου παραμένει κρατούμενη…

Την ώρα που μετά και τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της πρωτόδικης απόφασης, φουντώνουν οι φωνές που ζητούν την απελευθέρωσή της ενώ ο πατέρας της με δηλώσεις του ζητά μια δίκαιη δίκη, η ίδια η Ηριάννα συγκλονίζει με το πρώτο της μήνυμα μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής.

“Σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή…”

“Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που “στηρίχτηκε” σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά” αναφέρει η Ηριάννα.

“Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου. Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε

Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος”, καταλήγει η 29χρονη.

Το μήνυμά της δημοσιεύτηκε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook προκειμένου να δημοσιοποιείται κάθε εξέλιξη που αφορά στην υπόθεσή της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε