Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ηριάννα: Τρομοκρατικό χτύπημα… γέλιου στο Twitter για την “αναρχική” Βαρκελώνη

φωτό twitter @info-war
φωτό twitter @info-war

Είναι η Βαρκελώνη “άντρο τρομακρατών”; Το Twitter μας… ταξιδεύει στην καταλανική πρωτεύουσα τρολάροντας το σκεπτικό του δικαστηρίου που καταδίκασε την Ηριάννα και τον συγκάτοικο του φίλου της, Περικλή.

Πλήθος σχολίων και αντιδράσεων μετά τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της πρωτόδικης απόφασης που καταδίκασε την Ηριάννα Β. Λ και τον συγκάτοικο του φίλου της Περικλή.

Στο σκεπτικό του δικαστηρίου, που έφερε στο φως η ιστοσελίδα news247, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Περικλής μαζί με τον σύντροφο της Ηριάννας είχαν ταξιδέψει “αδικαιολόγητα” (!) στη Βαρκελώνη.

Να σημειωθεί ότι ο σύντροφος της Ηριαννας Β.Λ. και συγκάτοικος του Περικλή Μπ. έχει αθωωθεί πρωτόδικα και αμετάκλητα με ομόφωνη απόφαση της έδρας.

“Γίνονται ταξίδια στο εξωτερικό, όπως στη Βαρκελώνη του Περικλή Μπ. και του Κωνσταντίνου Π., αδικαιολόγητα, όχι για αναψυχή, ήτοι σε πόλη της Ισπανίας που είναι γνωστή για την εκεί δράση ανάλογων τρομοκρατικών οργανώσεων” αναφέρεται στο σκεπτικό του δικαστηρίου!

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες των social media, που ξεσάλωσαν για το “άντρο τρομοκρατών” στην πρωτεύουσα της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας της Καταλανίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε