Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Ήρθε” η ηλεκτρονική ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ υπηρεσιών του Δημοσίου

“Ήρθε” η ηλεκτρονική ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ υπηρεσιών του Δημοσίου

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής ανταλλαγής εγγράφων ανάμεσα σε φορείς του Δημοσίου γίνεται πραγματικότητα. Το έργο εγκατάστασης της κεντρικής υποδομής υλοποιείται από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με χρηματοδότηση από το Δημόσιο Πρόγραμμα Επενδύσεων 2018.

Το έργο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 12 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα),

Η εκδήλωση οργανώνεται από τα υπουργεία Ψηφιακής Πολιτικής και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχα οι υπουργοί, Νίκος Παππάς και Όλγα Γεροβασίλη, ενώ η παρουσίαση της δράσης θα γίνει από τον γενικό γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Στέλλιο Ράλλη.

Η κυβέρνηση προχωρά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου με ένα σημαντικό έργο, που προάγει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και θέτει σε προτεραιότητα τη σχέση των πολιτών με το Δημόσιο με όχημα τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οδηγό την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική και στοίχημα τη Δίκαιη Ψηφιακή Ανάπτυξη.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί  μέσω live streaming από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/RQ24L_ai4JU.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις