Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ήρθε κάτι… Plus και σίγουρα θέλετε να το ξέρετε!

Ήρθε κάτι… Plus και σίγουρα θέλετε να το ξέρετε!

Την εποχή της τεχνολογίας, θέλουμε (γιατί μπορούμε κιόλας) να έχουμε κάθε… ευκολία στα χέρια μας. Και κατ’ επέκταση στο κινητό μας. Γιατί το smartphone μας έχει γίνει πια… επέκταση του χεριού μας και κάτι απαραίτητο για την καθημερινότητά μας.

Ακόμη και ως πιστωτική κάρτα μπορούμε να χρησιμοποιούμε πια το κινητό. Είναι τηλέφωνο, είναι ατζέντα, είναι ημερολόγιο, είναι κάρτα. Σταθείτε λίγο εδώ, στη λέξη κάρτα. Λέξη κλειδί για όσα θα διαβάσετε πιο κάτω…

Όταν μπορείς να έχεις τα πάντα στα χέρια σου, μέσα από το κινητό σου, γιατί να μην μπορείς να έχεις και τις πρόσφορές του αγαπημένου σου σούπερ μάρκετ; Να μαθαίνεις ό,τι θέλεις, όταν θέλεις και να έχεις εύκολα και γρήγορα μια υπηρεσία που να εξυπηρετεί τις καταναλωτικές σου ανάγκες;

Κάπως έτσι σκέφτηκαν στη Lidl Ελλάς και αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Lidl Plus. Δεν είναι κάρτα. Είναι το νέο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl Ελλάς. Ένα app στο κινητό (είτε έχετε iOS είτε Android λειτουργικό), ένας σύμβουλος αγορών, ο οποίος είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή της.

Χωρίς πόντους, χωρίς πλαστική κάρτα. Αν έχετε ήδη το app, τότε ξέρετε ότι μπορείτε να κερδίσετε. Αν δεν το έχετε, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε αφού ήδη από τις 21 Σεπτεμβρίου έχει μπει στην… ψηφιακή ζωή μας. 

Μια εγγραφή στο Lidl Plus είναι αρκετή για να απολαύσετε ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα. Προσφορές που θα σας προσφέρουν και εξοικονόμηση χρημάτων. Το Lidl Plus είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμφίδρομη σχέση της Lidl Ελλάς και των πελατών της. Μια εφαρμογή μέσα από την οποία οι καταναλωτές θα γνωρίσουν καλύτερα την εταιρία και η εταιρία θα γνωρίσει καλύτερα τους πελάτες της, ώστε να μπορέσει να τους προσφέρει ακόμη περισσότερα τόσο σε αγοραστική εμπειρία όσο και με προσφορές για… τα μάτια τους μόνο, που θα ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις δικές τους ανάγκες.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: πριν πάτε για ψώνια σε ένα από τα 225 καταστήματα της Lidl Ελλάς, ενεργοποιείτε τις προσφορές και όταν φτάσετε στο ταμείο, σκανάρετε την ψηφιακή κάρτα που θα βρείτε εντός της εφαρμογής Lidl Plus

Γιατί Lidl Plus

Θα αναρωτηθείτε τι διαφορετικό μπορεί να προσφέρει το Lidl Plus σε σχέση με άλλα παρόμοια προγράμματα.

Μέσα από την εφαρμογή της Lidl Ελλάς ο χρήστης μπορεί παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl. 

Το Lidl Plus θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Με το Lidl Plus οι πελάτες θα επωφελούνται μελλοντικά από μια ποικιλία υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, όπως (μεταξύ άλλων) προσωποποιημένες προσφορές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προωθητικές ενέργειες.

Πως θα το αποκτήσετε; Ευκολάκι κι αυτό. Κατεβάζετε την εφαρμογή δωρεάν από το App Store ή το Google Play Store. Εύκολα και γρήγορα κάνετε την εγγραφή και απολαμβάνετε άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.

Bonus; Προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις», χωρίς πλαστική κάρτα μόνο με το smartphone εύκολα και απλά.

Στόχος του Lidl Plus, είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της Lidl Ελλάς, καθώς και η επιβράβευσή τους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία. Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων, επιδιώκοντας τη μέγιστη ικανοποίηση του, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, τη συνέπεια και την πληρότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.  

Η Lidl Ελλάς προσπαθεί καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησης και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση περιορίζει τη χρήση πλαστικού σε κάθε της δραστηριότητα και υπηρεσία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις