Ελλάδα

Ήθελε… δημοσιότητα η γάτα του καθηγητή Σύψα! Παρενέβη στη συνέντευξή του!

Έναν απρόσκλητο επισκέπτη είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας στον ΣΚΑΪ χαρίζοντας στους τηλεθεατές ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο.

Την ώρα που μιλούσε για τον κορονοϊό και αναφερόταν στο άνοιγμα των σχολείων και την πιθανότητα να χρειαστεί να ξανακλείσουν τον χειμώνα, η γάτα του πήδηξε στο γραφείο του και πέρασε από μπροστά του.

Η αντίδραση του κ. Σύψα ήταν ταχύτατη, την απομάκρυνε άμεσα με την ίδια να κάνει ένα παραπονεμένο νιαούρισμα.

Χαμογελώντας ο καθηγητής είπε «συγγνώμη για τη γάτα» με τον Νίκο Στραβελάκη να του απαντάει «Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι συμπαθέστατη».

Δείτε το χαριτωμένο στιγμιότυπο στο 3.55 του βίντεο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η αδερφή του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Ο μικρός μου αδερφούλης δεν προστατεύτηκε, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει»
«Ο αδερφός μου έφυγε αβοήθητος, αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος - Παρακαλώ οποιοσδήποτε χωρίς να φοβάται, αν ξέρει το οτιδήποτε να μιλήσει» λέει η αδερφή του θύματος
Σέρρες
Συναγερμός για την εξαφάνιση-μυστήριο 16χρονης στην Πάτρα - Το ραντεβού με «εξηντάρη», η δεύτερη ανήλικη και η έκκληση της οικογένειας
Η ανήλικη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από το πρωί της 8ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ίδια ημέρα έφτασε με ταξί στην Αθήνα
Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα