Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Και το One στη μάχη της ενημέρωσης για τη φωτιά στην Εύβοια

Και το One στη μάχη της ενημέρωσης για τη φωτιά στην Εύβοια

Ενημερωτικός μαραθώνιος από το -προς το παρόν διαδικτυακό- κανάλι One, με συνδέσεις από τα μέτωπα της μεγάλης φωτιάς στην Εύβοια.

Δυναμικά στη μάχη της διαρκούς ενημέρωσης για τη μεγάλη φωτιά που καίει από τις πρώτες πρωινές στην Εύβοια, το κανάλι One κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Με συνεχείς συνδέσεις, άμεσο ρεπορτάζ και ροή ειδήσεων για όσα συνέβαιναν στο μέτωπο της φωτιάς, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του καναλιού, που για την ώρα εκπέμπει μόνο διαδικτυακά αλλά σύντομα θα φτάσει πανελλαδικά και στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετέφεραν λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις. 

Ξεχωριστή στιγμή τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του One από τις προσπάθειες των πυροσβεστών στην Μακρυμάλλη Εύβοιας προκειμένου να ελέγξουν το πύρινο μέτωπο.

Στο One μίλησε και ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, περιγράφοντας την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται απόψε για να περιοριστεί η φωτιά και ιδίως το μέτωπό της που κατεβαίνει από Μαρκυμάλλη προς βόρεια Ψαχνά με αντιπυρική ζώνη, ενώ μίλησε και για τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο χωριό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις