Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Πτώση της θερμοκρασίας και μπόρες – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Συννεφιά και μπόρες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τη Δευτέρα (18.10.2021) σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr ο καιρός θα είναι άστατος όλη την ημέρα.

Όπως αναφέρει η πρόγνωση του καιρού του meteo, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά, στο κεντρικό Ιόνιο, στις Σποράδες, στην Κρήτη και ενδεχομένως πρόσκαιρα στις Κυκλάδες.

Πιο πολύ εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν η κεντρική Στερεά και η ανατολική Θεσσαλία.

Παροδικές βροχές ή καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν και στα δυτικά, κυρίως, τμήματα του νομού Αττικής.

 

Επίσης, ένα ενισχυμένο βόρειο ρεύμα θα επικρατήσει στο νότιο Αιγαίο, με εντάσεις που από τις απογευματινές ώρες θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

rains

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 18
«Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη»: Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Μετά τη Μεγάλη Πέμπτη, δύο κορυφαία προγνωστικά μοντέλα συγκρούονται ανοιχτά, δίνοντας όχι απλώς διαφορετικές ποσότητες βροχής, αλλά διαφορετικό τύπο καιρού για την Ελλάδα»
Λιμάνι