Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο

Καλοκαιριάζει ο καιρός μετά τις βροχές των προηγούμενων ημερών και η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά μέχρι το Σάββατο σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όπως αναφέρει το Meteo οι υψηλές πιέσεις που θα επικρατήσουν στην κεντρική και δυτική Μεσόγειο κατά τις επόμενες ημέρες θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών κυρίως προς την Ιταλία, την κεντρική Ευρώπη και τα δυτικά Βαλκάνια, όπου αναμένονται αρκετά υψηλές θερμοκρασίες.

Η μεταφορά θερμών αερίων μαζών θα επηρεάσει και τη χώρα μας, όπου θα καταγραφεί σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η άνοδος αυτή αναμένεται να κορυφωθεί από την Παρασκευή 23 Ιουνίου και να φτάσει κατά τόπους τους 36 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοιχτά τα μπλόκα των αγροτών σε Μάλγαρα, Ευζώνους, Προμαχώνα και Νίκη - Από Σάββατο κλείνει η Περιμετρική Πατρών
Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου οι αγρότες του μπλόκου των Ευζώνων θα πραγματοποιήσουν πορεία με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ στην πόλη του Κιλκίς
Αγρότες στα μπλόκα 52
Πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι για τον 16χρονο που τραυματίστηκε από όπλο στη Φιλιππιάδα - Κρίσιμη η κατάστασή του
Ο ανήλικος είχε πάρει το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και βγήκε στην αυλή του σπιτιού του στη Φιλιππιάδα για να κυνηγήσει πουλιά όταν για άγνωστο λόγο αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι
Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης