Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή (08/01) – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο, Κυριακή (08.01.2023), καθώς σε αρκετές περιοχές της χώρας αναμένονται νεφώσεις και βροχές. Σύμφωνα μάλιστα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr, oι σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα συνεχιστούν. 

Ο καιρός, όπως αναφέρει η πρόγνωση του meteo για την Κυριακή (08.01.2023), θα είναι κάπως άστατος σε Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνιο, δυτικά ηπειρωτικά και Πελοπόννησο, καθώς αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Βροχές πιθανόν να σημειωθούν σε Ιόνιο και Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Θα συνεχιστούν οι σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 13, στη Θεσσαλία από 0 έως 14, στην Ήπειρο από 0 έως 16, στην Στερεά από 0 έως 15, στην Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 13, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 15, στις Κυκλάδες από 6 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 17 και στην Κρήτη από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο κατάσκοπος σμήναρχος ισχυρίζεται πως διέρρεε πληροφορίες σε πολυεθνική και όχι σε κρατικές αρχές – Η κινεζική τακτική του reverse engineering
Η έρευνα δεν περιορίζεται στη χρονική περίοδο όπου ο Σμήναρχος υπηρετούσε ως Διοικητής στη Μονάδα Επικοινωνιών στο Καβούρι, αλλά επεκτείνεται και στην θητεία του ως Τμηματάρχης σε επιτελική θέση
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Εκσυγχρονισμός τεθωρακισμένων στρατού: Elbit και Rafael οι βασικοί «μνηστήρες» – Τα προαπαιτούμενα και η εγχώρια συμμετοχή
Τα M113 υπηρετούν ως η βασική «ραχοκοκαλιά» των μηχανοκίνητων σχηματισμών, μεταφέροντας προσωπικό, υποστηρίζοντας κινήσεις και καλύπτοντας ανάγκες σε Έβρο και νησιά
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015 - ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΤΑΝΚΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Μ113
Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει
Η 44χρονη, κάνοντας ελιγμούς με όπισθεν και έχοντας ανοιχτή την πόρτα του οχήματος από την μεριά του συνοδηγού, παρέσυρε την μητέρα της και την σφήνωσε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και σε ένα δέντρο
Ασθενοφόρο 24