Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Καιρός: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη

Καιρός: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας τέθηκε σε ισχύ από τις 5:09 το πρωί, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με ενημέρωση της Νέας Οδού, τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων δε θα παιρνούν από την Αθηνών – Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη και μετά, και στα δύο ρεύματα, μέχρι νεωτέρας. Τα υπόλοιπα οχήματα πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αναλυτικά το δλτίο τύπου

«Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Τροχαίας, από σήμερα 8/2 στις 05:09 και μέχρι νεωτέρας, θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, από τον Α/Κ Καλυφτάκη έως και τα όρια του Ν. Αττικής (57,3ο χλμ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.

Συνιστούμε στους οδηγούς:

Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας.

Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900.

Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις