Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: “Αλλάζει ο καιρός από την Τρίτη” – Που θα χιονίσει

Καιρός – Αρναούτογλου: “Αλλάζει ο καιρός από την Τρίτη” – Που θα χιονίσει

ΚΑΙΡΟΣ. Αλλάζει ο καιρός από αύριο, Τρίτη σε πολλές περιοχές της χώρας, με κατά τόπους βροχές, ενώ ενισχύονται οι βοριάδες.

Αλλαγή σκηνικού προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου από αύριο Τρίτη, καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές, ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένοι θα είναι οι βοριάδες τις επόμενες μέρες. Ο Σάκης Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Σταδιακή αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός απο την Τρίτη με λίγα και τοπικά όμως φαινόμενα κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Τετάρτη απο τα δυτικά προβλέπεται επιδείνωση του καιρού που την Πέμπτη θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός απο τη βόρεια Ελλάδα όπου δυστυχώς οι βροχές θα είναι λίγες και τοπικού χαρακτήρα!  Προσοχή στους πολύ ενισχυμένους βοριάδες την Πέμπτη οι οποίοι και θα ρίξουν τη θερμοκρασία κυρίως στην ανατολική και νότια Ελλαδα ενώ στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου θα σημειωθουν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως πανω απο τα 700-800 περίπου μέτρα!”

Δείτε την ανάρτηση που έκανε, και τους σχετικούς χάρτες.

ΚΑΙΡΟΣ – Η πρόγνωση καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ

Την Τρίτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια, ξυρίως σγτα ηπειρωτικά από το απόγευμα. Ασθενείς χιονοπτώσεις από τη νύχτα στα βόρεια ορεινά. Την Τετάρτη, στα δυτικά, ατ κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία έως το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία από το απόγευμα στα νότια πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές. Παροδικές χιονιοπτώσεις ασχικά στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις