Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα – Προσοχή στην Αττική

Καιρός – Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα – Προσοχή στην Αττική

Ο καιρός αλλάζει από αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου όπως τονίζει στην πρόβλεψή του ο Σάκης Αρναούτογλου που εφιστά την προσοχή στην Αττική.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου, από τα ξημερώματα της Παρασκευής θα έχουμε βροχές στα δυτικά και σύννεφα στα κεντρικά και νοτιοδυτικά τμήματα της χώρας μέχρι το μεσημέρι.

Βροχές και καταιγίδες θα έχουμε σε Επτάνησα, Δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι και μετά ο κύριος όγκος των φαινομένων θα επηρεάσει την Πελοπόννησο, την αν. Στερεά, την Αττική, Εύβοια μέχρι και τις Σποράδες.

Το βράδυ οι καταιγίδες θα «σπάσουν» στα δύο με τα φαινόμενα να εντοπίζονται στα δυτικά της χώρας, στο Αιγαίο και στα ανατολικά νησιωτικά.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στους 21 βαθμούς στα κεντρικά, από 14 έως 18 στα βόρεια και στους 25 στα νότια. Στα δυτικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 19 βαθμούς και στα ανατολικά νησιωτικά τους 19 με 22.

Στην Αττική θα έχουμε από το πρωί συννεφιές και μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα έχουν και έντονο χαρακτήρα. Η θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λιγότερες συννεφιές το πρωί, αλλά θα πυκνώνουν φτάνοντας προς το μεσημέρι. Τοπικές μπόρες το απόγευμα και συννεφιά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Το Σάββατο 11/11, ο καιρός επίσης θα είναι άστατος με βροχές στα δυτικά, στα βόρεια, αλλά και στα ανατολικά νησιωτικά.

Την Κυριακή 12/11, θα έχουμε νέο πέρασμα με σύννεφα με βροχές στο ΝΑ της χώρας. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε κάποια φαινόμενα στα Δυτικά και το βράδυ νέα επιδείνωση με βροχές στη βόρεια Ελλάδα και τα Δυτικά.

Τη Δευτέρα 13/11, άστατος επίσης αναμένεται να είναι ο καιρός με βροχές και στην Κρήτη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις