Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Βροχές και χιόνια [meteo]

Καιρός Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Βροχές και χιόνια [meteo]

Meteo – Πρόβλεψη από σήμερα Τρίτη [24/01/2017] για: καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Μeteo πρόβλεψη από σήμερα [Δευτέρα 23/01] – καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται ότι δεν είναι παρά ο… προπομπός της κακοκαιρίας που θα αρχίσει να πλήττει τη χώρα στο τέλος της εβδομάδας. Ήδη από σήμερα το πρωί (Τρίτη 24.01.2017) τα ορεινά των Τρικάλων ξύπνησαν “ντυμένα” στα… λευκά! Η χιονόπτωση έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας και ήδη το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε σήμερα κατά περιόδους στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Τα “μοντέλα” του καιρού προβλέπουν νέα βαρυχειμωνιά από την Πέμπτη το βράδυ, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να κορυφωθούν την Παρασκευή και το Σάββατο. Η χώρα σχεδόν στο σύνολό της, με εξαίρεση κάποια από τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, είναι καλυμμένη από σύννεφα, τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο.

Ταυτόχρονα τις ίδιες ημέρες και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου τη χώρα πλήττει ένα ψυχρό κύμα το οποίο θα ρίξει τον υδράργυρο πολύ κάτω από το μηδέν στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, δείτε τον καιρό για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, για τις επόμενες ημέρες. Δείτε τι προβλέπει η ΕΜΥ και το www.weather.com.

Καιρός Αθήνα. Σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου,

Την Πέμπτη προβλέπεται καιρός νεφελώδης και θερμοκρασία από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς, το Σάββατο κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από 1 έως 9 βαθμούς, και την Κυριακή ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Αθήνα.

Καιρός Θεσσαλονίκη. Σήμερα Τρίτη προβλέπεται βροχή και θερμοκρασία από 3 έως 6 βαθμούς.

Την Τετάρτη προβλέπεται βροχόπτωση και θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς, την Πέμπτη βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο και θερμοκρασία από -6 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο η ΕΜ προβλέπει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς. Τη Δευτέρα προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Θεσσαλονίκη.

Καιρός Πάτρα. Σήμερα Τρίτη προβλέπεται βροχή και θερμοκρασία από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς, την Πέμπτη κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται η λιοφάνεια και θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Πάτρα.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό για την περιοχή σας ΕΔΩ (καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα).

Καιρός Ιωάννινα. Σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και θερμοκρασία από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη προβλέπεται καιρός κυρίως νεφελώδης με θερμοκρασία από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, την Πέμπτη βροχοπτώσεις με θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή προβλέπεται καιρός κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από -7 έως 4 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 9 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Ιωάννινα.

Καιρός Τρίκαλα. Σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και θερμοκρασία από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη προβλέπεται καιρός νεφελώδης και θερμοκρασία από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο και θερμοκρασία από -8 έως 2 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασί από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Τρίκαλα.

Καιρός Καρδίτσα. Σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει Τρίτη βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη προβλέπονται βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου, την Πέμπτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο και θερμοκρασία από -7 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Καρδίτσα.

Καιρός Τρίπολη. Σήμερα Τρίτη, η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και θερμοκρασία από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Την τετάρτη προβλέπονται βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου, την Πέμπτη βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή προβλέπεται χιόνι και θερμοκρασία από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, και το Σάββατο προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -8 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης με θερμοκρασία που κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Τρίπολη.

Καιρός Λάρισα. Σήμερα Τρίτη, η ΕΜΥ προβλέπει βροχή με θερμοικρασία από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη προβλέπεται βροχόπτωση και θερμοκρασία από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου, την Πέμπτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή προβλέπεται καιρός κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -7 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Λάρισα.

Καιρός Γρεβενά. Σήμερα Τρίτη, η ΕΜΥ προβλέπει χιόνι και θερμοκρασία από -5 έως -2, την Τετάρτη ο καιρός θα είναι νεφελώδης με θερμοκρασία από -7 έως -1.

Την Πέμπτη προβλέπεται χιονόνερο με θερμοκρασία από -9 έως -2 βαθμούς Κελσίου, και την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο με θερμοκρασία από -16 έως -4 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -13 έως -2 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή πεοβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -11 έως -2 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα προβλέπεται καιρός κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -11 έως -2 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Γρεβενά.

Καιρός Κοζάνη. Σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και χιόνι με θερμοκρασία από -2 έως 1 βαθμό Κελσίου, και την Τετάρτη προβλέπεται χιονόνερο με θερμοκρασία από -4 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Την Πέμπτη προβλέπεται χιονόνερο με θερμοκρασία από -7 έως -1 βαθμό Κελσίου, την Παρασκευή χιονόνερο με θερμοκρασία από -13 έως -2 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοπκρασία από -10 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια κει θερμοκρασία από -8 έως 2 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα προβλέπρται κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -8 έως 1 βαθμό Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Κοζάνη.

Καιρός Φλώρινα. Σήμερα Τρίτη προβλέπεται χιόνι και θερμοκρασία από -2 έως 2 βαθμούς Κελσίου, και την τετάρτη χιονόνερο με θερμοκρασία από -6 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης με θερμοκρασί απαό -9 έως 0 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -14 έως -2 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -9 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Φλώρινα.

Καιρός Καβάλα. Σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει βροχόπτωση και θερμοκρασία από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη βροχόπτωση με θερμοκρασία από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή προιβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασί από -6 έως 3 βαθμούς Κελσίου και το Σάββατο ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -4 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Καβάλα.

Καιρός Αλεξανδρούπολη. Σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει βροχή με θερμοκρασία από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και την Τετάρτη βροχή και χιόνι με θερμοκρασία από -3 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -7 έως 1 βαθμό Κελσίου, την Παρασκευή προβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -7 έως -1 βαθμό Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 3 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 3 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Αλεξανδρούπολη.

Δείτε αναλυτικά στο site της EMY όσα πρέπει να γνωρίζετε για: καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα.

Πηγή χαρτών: Σύστημα Ποσειδών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε