Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Τι προβλέπει η ΕΜΥ [meteo]

Καιρός Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Τι προβλέπει η ΕΜΥ [meteo]

Meteo – Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ για το Σάββατο (21/01/2017). Πρόβλεψη για: καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα.

Μeteo [Σάββατο 21/01/2017] – καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα.Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Παγερός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στις βορειότερες περιοχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 μποφορ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου. 

Σε ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Αθήνα – ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, δείτε τον καιρό για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, για τις επόμενες ημέρες. Δείτε τι προβλέπει η ΕΜΥ και το www.weather.com.

Καιρός Αθήνα. Για το Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Για την Αθήνα, την Κυριακή η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου

Για τη Δευτέρα βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, την Τρίτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Αθήνα.

Καιρός Θεσσαλονίκη. Για το Σάββατο, η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια, θερμοκρασία από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια, από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα, για τη Θεσσαλονίκη, η ΕΜΥ προβλέπει βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 0 έως 5 βαθμούς, την Τρίτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 0 έως 7 βαθμούς και την τετάρτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Θεσσαλονίκη.

Καιρός Πάτρα. Για το Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή, για την Πάτρα η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου

Η ΕΜΥ για τη Δευτέρα προβλέπει βροχή και θερμοκρασία από 6 έως 9 βαθμούς, την τρίτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου, και την Τετάρτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Πάτρα.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό για την περιοχή σας ΕΔΩ (καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα).

Καιρός Ιωάννινα. Για το Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή για τα Ιωάννινα η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα η ΕΜΥ προβλέπει βροχόπτωση και θερμοκρασία από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου, την Τρίτη βροχή και θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη θερμοκρασία από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Ιωάννινα.

Καιρός Τρίκαλα. Για το Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς, την Κυριακή κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από -2 έως 4 βαθμούς.

Για τα Τρίκαλα, τη Δευτέρα προβλέπεται βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς, την Τρίτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Τρίκαλα.

Καιρός Καρδίτσα. Για το Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Για την Καρδίτσα, την Κυριακή η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κυρίως νεφελώδη και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς.

Για τη Δευτέρα η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από 0 έως 3 βαθμούς Κελσίου και την Τρίτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Καρδίτσα.

Κυριακή 22-01-2017: Για την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια. Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δευτέρα 23-01-2017 και Τρίτη 24-01-2017: Για τη Δευτέρα και την Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά.

Τα φαινόμενα βαθμιαία την Τρίτη θα περιοριστούν στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δείτε αναλυτικά στο site της EMY όσα πρέπει να γνωρίζετε για: καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα.

Πηγή χαρτών: Σύστημα Ποσειδών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε