Ελλάδα

Καιρός: Δείτε ποια περιοχή έκανε… ρεκόρ χαμηλότερης θερμοκρασίας σήμερα

Ο καιρός έφερε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Στους νομούς Ιωαννίνων, Κοζάνης και Φλώρινας τα θερμόμετρα έδειξαν πιο κάτω από τους -10 βαθμούς, το ρεκόρ όμως το έχει...
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

… το Βαρικό της Φλώρινας με -12,8 Βαθμούς Κελσίου. Δεύτερη έρχεται η πανέμορφη Βωβούσα στα Ιωάννινα και ακολουθούν τα Γρεβενά με -11,5. Αυτές οι τρεις περιοχές όμως δεν είναι οι μόνες, καθώς τα θερμόμετρα έδειξαν -11,2 στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα -10,9, στο Πληκάτι Ιωαννίνων -10,7, στο Μεσόβουνο Κοζάνης -10,6 και στη Βλάστη Κοζάνης -10,5.

Και όλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι τα χειρότερα καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι από Δευτέρα έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα φέρει ακόμη πιο τσουχτερό κρύο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αεροσκάφη KC-390: Τα πρώτα ιπτάμενα τάνκερ της Πολεμικής Αεροπορίας – Τα χαρακτηριστικά τους
Το KC-390 Millennium είναι δικινητήριο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως 26 τόνους και μέγιστη ταχύτητα περίπου 470 κόμβων, που αντιστοιχεί σε 870 χιλιόμετρα την ώρα
αεροσκάφος ΚC-390
Νέοι διάλογοι «καίνε» το κύκλωμα της υπόθεσης «Το Χωριάτικο»: «Έχω δώσει 50άρικα και 100άρικα σε αστυνομικούς και ασφαλίτες»
Στενός συνεργάτης του Mr Χωριάτικο, αποκάλυψε ότι ο Ρίζος του έλεγε «δώσε από 500 ευρώ σε αστυνομικούς και πες χρόνια πολλά από το Γιαννακόπουλο»
Το λογότυπο των φούρνων «Το Χωριάτικο»