Ελλάδα

Καιρός: Δύο ψυχρές εισβολές φέρνουν χιόνια το Σαββατοκύριακο – Η ανάρτηση Κολυδά

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού από αύριο, Τρίτη (09.01.24), με την πρώτη ψυχρή εισβολή να κάνει την εμφάνισή της στη χώρα, φέρνοντας χιόνια και τσουχτερό κρύο. 

Όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, η νέα εβδομάδα κάνει «ποδαρικό» με ένα διπλό ψυχρό κύμα, το ένα το διήμερο Τρίτης-Τετάρτης και το άλλο το προσεχές Σαββατοκύριακο (13-14.01.24), όταν και αναμένεται να πέσουν χιόνια.

Κύρια χαρακτηριστικά των δύο ψυχρών εισβολών θα είναι η «βουτιά» της θερμοκρασίας έως 8 βαθμούς, τα χιόνια, ο ισχυρός παγετός και οι θυελλώδεις άνεμοι.

Όπως αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο Θοδωρής Κολυδάς, «δύο ψυχρές εισβολές θα σηματοδοτήσουν αυτή την εβδομάδα, η πρώτη Τρίτη Τετάρτη και η άλλη το Σαββατοκύριακο.

 

Σε ό,τι αφορά στις χιονοπτώσεις του ερχόμενου Σαββάτου υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των προγνωστικών μοντέλων ως προς τα ποσά των χιονοπτώσεων και αυτό οφείλεται στη διαφορετική θέση του επιφανειακού χαμηλού.

Την Τετάρτη ή Πέμπτη θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ώστε να έχουμε μια καλύτερη εκτίμηση των καιρικών συνθηκών για το Σαββατοκύριακο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 5.000 αστυνομικοί στη διαδρομή από το Πολυτεχνείο μέχρι την αμερικανική πρεσβεία - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Σάββατο
Drones και ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ από την πορεία και την περιοχή των Εξαρχείων
Πορεία για το Πολυτεχνείο
Σπύρος Μαρτίκας για τον επιχειρηματία με τις απάτες των 1,3 εκ. ευρώ: «Έφαγε 250.000 από τον Παντελή Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»
«Είχε βάλει δικούς του ανθρώπους για να φάνε λεφτά από τον Παντελίδη, εκείνος τα έχασε, ήπιε αγχώθηκε, ίδρωσε και πέθανε» - Ο εγκληματίας τα έλεγε και τα έδειχνε και χαιρόταν» αποκαλύπτει ο Σπύρος Μαρτίκας
Σπύρος Μαρτίκας για τον επιχειρηματία με τις απάτες των 1,3 εκ. ευρώ: «Έφαγε 250.000 από τον Παντελή Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»
Πολεμική Αεροπορία: Τα ελικόπτερα AW-139 επανέρχονται στο προσκήνιο – Το μέλλον των Super Puma και η ευκαιρία μέσω SAFE
Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται μελλοντικά ένα αξιόπιστο και υπερσύγχρονο μέσο για αποστολές Έρευνας και Διάσωσης που στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο είναι ταυτόχρονα αποστολές κυριαρχίας
Ελικόπτερο τύπου AW-139 σε άσκηση με σενάριο έρευνας και διάσωσης
Δέκα συγγενείς των 57 θυμάτων των Τεμπών επιθυμούν εκταφή των σορών - Λήγει η προθεσμία για τους τελευταίους 14
Μέχρι στιγμής, από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, οι 33 δήλωσαν ότι δεν θέλουν να γίνει εκταφή των σορών, αναζητούνται ακόμη 5, ενώ 9 απομένουν να δηλώσουν αν επιθυμούν εκταφή ή όχι
Το σημείο της τραγωδίας των Τεμπών