Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Καιρός: Έρχεται σκόνη και… καλοκαίρι

Καιρός: Έρχεται σκόνη και… καλοκαίρι

Ο καιρός μας έχει… γυρίσει την πλάτη. Απ’ τη μια οι βροχές, απ’ την άλλη η σκόνη από την Αφρική…

Ο καιρός αρχίζει να μας θυμίζει λίγο… καλοκαίρι, και το θερμόμετρο θα ανέβει τις επόμενες ημέρες κι άλλο. Όμως, με το που σταμάτησαν οι βροχές, οι άνεμοι φέρνουν… σύννεφα σκόνης από τη Σαχάρα. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.

Καιρός Αθήνα: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη: αρχικά αίθριος από το μεσημέρι στη δυτική Μακεδονία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρεςΑνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά έως ανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός σε Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο: αρχικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές στα βόρεια. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 ως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα βόρεια θα είναι πιο πυκνές. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή 12-05-2017: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στα δυτικά, κεντρικά καιΒόρεια πυκνότερες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Ανεμοι: στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην υπόλοιπη Χώρα από νότιες διευθύνσεις, στα δυτικά 5 με 6 και στα υπόλοιπα 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε άνοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε