Ελλάδα

Καιρός – Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ήχησε 112 στην Αττική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ότι η Αττική θα βρεθεί στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Μπάλλος» τις επόμενες ώρες, ήταν δεδομένο. Και… επιβεβαιώθηκε από το μήνυμα 112 που ήχησε στα κινητά λίγο πριν από τις 12:15. 

Από το πρωί της Πέμπτης (14.10.2021), η κακοκαιρία έχει αρχίσει την επέλασή της και στην Αττική, προκαλώντας προβλήματα, με τη Χαμοστέρνας να κλείνει και τους δρόμους σε πολλές περιοχές να μετατρέπονται σε ποτάμια. 

«Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε οδηγίες», ανέφερε το μήνυμα του 112. 

kakokairiaballos  attiki

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η Μάρω Κοντού με στήριξε στην απώλεια του Τόλη – Ήταν η τηλεοπτική μου μαμά» – Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό
«Να είναι καλά η ψυχούλα της στο ταξίδι που θα κάνει. Εκείνη είναι ήσυχη να ξέρετε. Έφυγε με ήρεμο τρόπο και εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την απώλειά της»
Κοντού Γκερέκου