Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός – κακοκαιρία «Μπάλλος»: Βούλιαξε η Νέα Σμύρνη – ΙΧ το ένα πάνω στο άλλο – Πλημμύρισε γυμναστήριο – Απίστευτες εικόνες

Καιρός – κακοκαιρία «Μπάλλος»: Βούλιαξε η Νέα Σμύρνη – ΙΧ το ένα πάνω στο άλλο – Πλημμύρισε γυμναστήριο – Απίστευτες εικόνες

Τα δόντια της δείχνει εδώ και ώρες η κακοκαιρία «Μπάλλος» σε πολλές περιοχές της Αττικής. Όπως θα δείτε στα βίντεο από την περιοχή της Νέας Σμύρνης, η περιοχή έχει στην κυριολεξία βουλιάξει από τα νερά. 

Στον συγκεκριμένο δρόμο όπου γίνονταν έργα, το χώμα έφραξε τα φρεάτια με αποτέλεσμα ένα γυμναστήριο να μετατραπεί σε κολυμβητήριο και 9 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά και έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο!

Αν είστε σε περιοχή όπου υπάρχουν προβλήματα στείλτε μας βίντεο και φωτογραφίες στο info@newsit.gr.

Τα βίντεο που θα δείτε είναι αποκαλυπτικά της κατάστασης που επικρατεί

«Έριξε τη βροχή, χρόνια αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα φρεάτια, λέμε στον δήμο να τα καθαρίσει, δεν ξέρω τι γίνεται. Μπήκε όλο το νερό μέσα στο μαγαζί, η καταστροφή είναι ολική. Στον κάτω όροφο στα αποδυτήρια έχει 2 μέτρα νερό. Τα αυτοκίνητα απέξω επέπλεαν σαν να είναι σε θάλασσα. Έγινε χαμός. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται, αλλά το νερό μπήκε όλο μέσα στο μαγαζί. Ένα καινούργιο στούντιο που είχα φτιάξει καταστράφηκε. Θα πρέπει να κλείσουμε ένα μήνα, θα πρέπει να το ανακατασκευάσουμε. Υπήρχαν άτομα μέσα στο γυμναστήριο 15-20. Κινδύνευσαν 2 κοριτσάκια τα βγάλαμε έξω, φοβήθηκαν. Το νερό ήταν στο μισό μέτρο με ορμή ποταμού. Το νερό πήρε κάδο σκουπιδιών μου έριξε την τζαμαρία στο πίσω μέρος», λέει στο newsit.gr o ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες από το γυμναστήριο

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου/ Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις