Ελλάδα

Καιρός Καλλιάνος: Έρχεται καύσωνας διαρκείας με το θερμόμετρο να φτάνει τους 44°C

Ακόμα και τους 44°C αναμένεται να αγγίξει το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου. Ο κ. Καλλιάνος ανέφερε πως έρχεται ισχυρός και παρατεταμένος καύσωνας

«Θα είναι ένας καύσωνας ισχυρός, τόσο ως προς τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας, όσο και ως προς τη διάρκεια του η οποία θα φτάσει τουλάχιστον και τις 9-10 ημέρες» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτησή του στο Facebook.

H θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει το διήμερο Τρίτη 27/7 και Τετάρτη 28/8 στα δυτικά. Την Πέμπτη το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 44°C στα δυτικά Ηπειρωτικά, ενώ η χαμηλότερη θερμοκρασία αναμένεται στις Κυκλάδες (35°C). 

Για την Αττική αναφέρει: «Στην Αθήνα από την Παρασκευή και έπειτα ενδέχεται ο υδράργυρος να ξεπερνά και τους 40°C και να φτάνει και τους 41-42°C και τοπικά ακόμη και παραπάνω. Δύσκολες θα είναι και οι νύχτες στις μεγαλουπόλεις αφού ο υδράργυρος αρκετές βραδιές δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τους 30°C».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την εκτέλεσή του Γιάννη Λάλα στην Αράχωρα, αρνήθηκαν τις κατηγορίες  
«Τα  όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια. Δεν έχω καμία σχέση με τη ανθρωποκτονία του 42χρονου, ψάξτε αλλού τους δράστες»
Κατηγορούμενοι