Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Καιρός – Καλλιάνος: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα – Πού θα κινηθεί οι υδράργυρος (video)

Καιρός – Καλλιάνος: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα – Πού θα κινηθεί οι υδράργυρος (video)

Για τον καιρό της εβδομάδας μίλησε ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο . Έως το προσεχές Σάββατο (20.03.2021) αναμένονται τοπικές βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μέχρι και το Σαββατοκύριακο (20 – 21.03.2021) κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας, στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά αλλά και στο Αιγαίο θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης.

Μπαίνουμε – λέει ο Γιάννης Καλλιάνος – σε μια εβδομάδα η οποία θα δίνει βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, λίγο πιο φθινοπωρινή δηλαδή εβδομάδα με χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και πιο ενισχυμένους ανέμους.

«Άρα λοιπόν ουσιαστικά από σήμερα, καθαρά Δευτέρα μέχρι το Σαββατοκύριακο, έχουμε πέντε με έξι μέρες μπροστά μας στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά κατά διαστήματα αλλά και στο Αιγαίο και την Αττική θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές, οι όποιες θα απασχολούν τις περισσότερες περιοχές με εξάρσεις και υφέσεις», συμπληρώνει ο κ. Καλλιάνος στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Από την Κυριακή (21.03.2021) και έπειτα ίσως έχουμε περαιτέρω κρύο το οποίο θα έρθει στη χώρα αλλά δεν έχει κλειδώσει ακόμα τίποτα. Φαίνεται ότι θα έχουμε ψυχρή έλευση αέριων μαζών από βαλκανικές περιοχές που θα ρίξει λίγο παραπάνω τον υδράργυρο.

Πάντως δεν είναι κάτι ακραίο κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ανησυχήσει. Απλώς θα βιώσουμε λίγο πιο χειμωνιάτικες ημέρες σε σχέση με τις προηγούμενες ανέφερε ο μετεωρολόγος του MEGA.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Καλλιάνου στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις