Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καιρός – Καλλιάνος: Τσουχτερό κρύο Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη – 22 βαθμοί το Σαββατοκύριακο (video)

Καιρός – Καλλιάνος: Τσουχτερό κρύο Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη – 22 βαθμοί το Σαββατοκύριακο (video)

Αλλάζει ο καιρός και αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. «Άρωμα» χειμώνα θα έχουμε τα προσεχή 24ωρα, δηλ. Τρίτη, Τετάρτη, αλλά και Πέμπτη, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος.

Έτσι λοιπόν ο καιρός αύριο Τρίτη (30.03.2021) και μεθαύριο Τετάρτη (31.03.2021), κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, από τη Θεσσαλία δηλαδή και νοτιότερα και την ανατολική Πελοπόννησο συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, θα συνοδεύεται από τοπικές βροχές.

Η Τετάρτη (31.03.2021) θα είναι μια δύσκολη μέρα για τις Κυκλάδες αλλά ιδιαιτέρως στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν πολύ ισχυρές καταιγίδες, λέει ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Click4more: Καιρός αύριο: Μίνι κακοκαιρία με βροχές και κρύο – Πού θα «χτυπήσει»

Τρίτη και Τετάρτη λοιπόν στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα ο καιρός θα είναι άστατος με πολλές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Την ίδια ώρα στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι πάρα πολύ καλός καιρός. Θα πέσει μεν η θερμοκρασία αλλά θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια ξανά.

Καιρός – Καλλιάνος: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την κεντροανατολική Στερεά, Εύβοια και περιοχές των Σποράδων, στην Πελοπόννησο και κυρίως στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο θα ξεσπάσουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Συστήνεται μάλιστα ιδιαίτερη προσοχή στη βόρεια Κρήτη γιατί αναμένονται ισχυροί βοριάδες έως και 8 με 9 μποφόρ τοπικά.

Στη συνέχεια ο καιρός βελτιώνεται θεαματικότητα και πάμε για ένα Σαββατοκύριακο με τον υδράργυρο να ξεπερνάει και τους 22 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές πεδινές περιοχές της χώρας και τα διαστήματα με ηλιοφάνεια βέβαια πάντα θα είναι πάρα πολύ μεγάλα.

Το Σαββατοκύριακο πραγματικά θα θυμίζει Άνοιξη.

Παρακολουθήστε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:  

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις