Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός Καθαράς Δευτέρας – Μαρουσάκης: Που θα βρέξει τις επόμενες ώρες

Καιρός Καθαράς Δευτέρας – Μαρουσάκης: Που θα βρέξει τις επόμενες ώρες

ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Η πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ώρες από τον γνωστό μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Που θα βρέεξι τις επόμενες ώρες, που θα χτυπήσει η κακοκαιρία.

Ένα ισχυρό κύμα κακοκαιρίας θα απασχολήσει σήμερα την χώρα που θα φέρει αρκετές βροχές, καταιγίδες και πολύ δυνατούς ανέμους που θα κάνουν δύσκολο το πέταγμα του χαρταετού ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Η πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Η πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5, που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα σταματήσουν. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4, που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς, ενώ το βράδυ θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα ενισχυθούν σε 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις