Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός – Κίνηση παντού λόγω… «Βικτώριας»

κίνηση

Η βροχή ξεκίνησε ξανά στην Αθήνα, η «Βικτώρια» συνεχίζει το πέρασμά της και δεν ήθελε πολύ η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους να γίνει απελπιστική. Δρόμοι μποτιλιαρισμένοι και η υπομονή είναι το μοναδικό που μπορούν να κάνουν οι οδηγοί.

Τα πράγματα είναι δύσκολα από πολύ νωρίς το πρωί τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Αιτία η βροχή που φέρνει μαζί της η κακοκαιρία “Βικτώρια”.

Click4more: Σαρώνει η «Βικτώρια» – Έφτασε… Αττική το φαινόμενο – Καταστροφές και κλειστά σχολεία στην Κέρκυρα – Προβλήματα και στην Κεφαλονιά

Στην Ποσειδώνος, η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, αφού στο ύψος του Καλαμακίου, τα νερά που έχουν μαζευτεί στο δρόμο, κάνουν δύσκολη τη διέλευση!

Στον Κηφισό, η κίνηση είναι από πολύ νωρίς το πρωί… μασίφ από την αρχή ως το τέλος και στα δυο ρεύματα. Είναι χαρακτηριστικό πως οδηγός που κινείται στην άνοδο, χρειάστηκε μια ώρα και 20 λεπτά για να φτάσει από τον Πειραιά έως τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Κίνηση παρατηρείται επίσης στην κάθοδο της Κηφισίας, την άνοδο της Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Συγγρού και στην κάθοδο της Μεσογείων. Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Βασ. Σοφίας.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση λίγο πριν από τις 10:30

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση λίγο πριν από τις 08:30 το πρωί

Από την κίνηση, φυσικά, δεν γλίτωσαν, νωρίτερα, και όσοι κινούνται στην Αττική οδό!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις