Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καιρός – Κολυδάς: Προσοχή σε αυτές τις περιοχές – Που θα χιονίσει

Καιρός – Κολυδάς: Προσοχή σε αυτές τις περιοχές – Που θα χιονίσει

ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα τις επόμενες ώρες. Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία, τι πρέπει να προσέχετε.

ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα δώσει αρκετές βροχές και καταιγίδες, ενώ πιθανόν στα νότια τμήματα της χώρας να έχουμε χιονοκαταιγίδες, δηλαδή και χιόνια και καταιγίδες.

Σε αρκετές περιοχές θα ρίξει και πάλι χιόνι, ενώ δεν αποκλείεται, όπως είπε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν αποκλείεται να χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία), τις Σποράδες, καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν:

α. Στα νησιά του Ιονίου από την Κεφαλονιά και νοτιότερα και τη δυτική Πελοπόννησο και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (ενδεικτικά 300 μέτρα) τη Δευτέρα μέχρι τις απογευματινές ώρες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα πυκνές τις πρωινές ώρες.

β. Στη Χαλκιδική, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σε πεδινές περιοχές, από σήμερα Κυριακή μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, κατά διαστήματα πυκνές κυρίως στη Χαλκιδική.

γ. Στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία), τις Σποράδες και σε πεδινές περιοχές, καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Οι χιονοπτώσεις θα είναι τοπικά πυκνές μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

δ. Στα ορεινά των Δωδεκανήσων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις