Ελλάδα

Καιρός – Κρήτη: Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στο Οροπέδιο Λασιθίου

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με οχήματα 4Χ4 πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στο οροπέδιο Λασιθίου, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης.

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, με ανακοίνωση, καλεί τους κατοίκους να πραγματοποιούν μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις, ενώ ιδιαίτερη προσοχή στον Αυχένα Αμπέλου και στην περιοχή Πατέρα Σελιά στο Μέσα Λασίθι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέες αποκαλύψεις για την καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες: «Έλεγε ότι ένας γάτος είναι η μετεμψύχωση του πατέρα της»
Η 60χρονη εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως - «Η γυναίκα μου χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια» λέει ο σύζυγός της
Η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες
5