Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός – LIVE εικόνες: Δείτε που χιονίζει τώρα [pics]

Καιρός – LIVE εικόνες: Δείτε που χιονίζει τώρα [pics]

Με χιονόνερο και χιόνι ξύπνησαν τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Ο χιονιάς επέστρεψε και ρίχνει το θερμόμετρο. Δείτε που χιονίζει τώρα.

Σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας… θυμίζει πραγματικά Χριστούγεννα. Κρύο, παγωνιά, χιονόνερο και χιόνια. Δείτε που χιονίζει τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό, αύριο σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου του 2016. Στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός κατά τόπους, στα ηπειρωτικά τις πρωινές, και βραδινές ώρες στα βόρεια ιδιαίτερα ισχυρός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα.

Ο καιρός στην Αττική: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και την Πεντέλη (ενδεικτικό υψόμετρο 700 μέτρα). Άνεμοι: Βόρειοι και βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 και 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια 2 με 4 Βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -03 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση από το βράδυ. Θερμοκρασία από -04 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στα νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Θερμοκρασία από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο. Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και πιθανόν σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ στα βόρεια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί με 4 έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση από το βράδυ στα βόρεια. Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πιθανώς ασθενείς χιονοπτώσεις στα ημιορεινά και βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση στα νότια. Θερμοκρασία: Από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε