Ελλάδα

Καιρός: Μετά τις 3 κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά – Που υπάρχουν προβλήματα

Παραμένουν τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη. Η έντασή τους φτάνει τα 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τα 10.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξασθένηση των φαινομένων σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται από αργά το απόγευμα της Πέμπτης (10.01.2019). Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τις 3 το μεσημέρι και μετά από το λιμάνι του Πειραιά.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου, ενώ από τη Ραφήνα κανονικά θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο στις 5:30 το απόγευμα.

Από το λιμάνι του Λαυρίου το απογευματινό δρομολόγιο για Κέα δεν θα εκτελεστεί.

Κλειστές εξακολουθούν να παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλονιά, Αγ. Μαρίνα -Νέα Στύρα, Καβάλα, Πρίνου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η αλλαγές δρομολογίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Live η μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου: Κλέβουν τις εντυπώσεις τα πυραυλικά συστήματα της «Ασπίδας του Αχιλλέα»
Η παρέλαση πραγματοποιείται στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 14
28η Οκτωβρίου: Η κακοκαιρία ματαιώνει παρελάσεις στην Αττική – Οι περιοχές που δεν θα πραγματοποιηθούν
Οι αρχές σε όλη την Ελλάδα, δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των μαθητών, των συμμετεχόντων και των πολιτών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Μαθητική παρέλαση με βροχή
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7