Ελλάδα

Καιρός – meteo: Bροχές και πτώση της θερμοκρασίας αύριο Δευτέρα 20/2

Για τον καιρό της Δευτέρας (20.02.2023), το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σημειώνει ότι αναμένονται νεφώσεις και σποραδικές βροχές στη Θράκη, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα έως το πρωί, αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, θα είναι τοπικά περιορισμένη, συμπληρώνει το Meteo.

Θα σημειωθεί μικρή πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών με εξαίρεση τα δυτικά. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 17, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 16, στην Στερεά από 3 έως 18, στην Πελοπόννησο από 2 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 16, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 16, στις Κυκλάδες από 11 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 5 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 Μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 3 έως 5 Μποφόρ και στα βόρεια 4 έως 6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα πρόσκαιρα 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Nεαρός σκαρφάλωσε στο πίσω μέρος Τραμ: Bίντεο ντοκουμέντο – «Εκμεταλλεύονται ότι δεν φαίνονται από τις κάμερες»
Η συνήθεια των νεαρών να καβαλούν το πίσω μέρος του Τραμ για να φτάσουν στον προορισμό τους φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε μάστιγα - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Τραμ
Πεζοδρομήθηκε η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη – Κάτοικοι κατέκλυσαν την παραλία απολαμβάνοντας τη βόλτα τους
Η πεζοδρόμηση της πιο φωτογραφημένης λεωφόρου της Θεσσαλονίκης έγινε πιλοτικά με τους κατοίκους να μην χάνουν την ευκαιρία να την περπατήσουν με την άνεσή τους
Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη
«Οι πεζοί διασχίζουν το φαράγγι της Νέδας με δική τους ευθύνη» λέει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων ορεινής Μεσσηνίας για την τραγωδία με το 4χρονο
«Ας ευχηθούμε μήπως τώρα κινητοποιηθούν οι υπεύθυνοι και κάνουν κάτι. Πρέπει να μπουν προστατευτικά στο σημείο»
Φαράγγι της Νέδας 1
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη και την Τετάρτη στα δρομολόγια των τρένων στην Αλεξανδρούπολη
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα, Ορεστιάδα - Αλεξανδρούπολη, Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο και Ορμένιο - Αλεξανδρούπολη
Τρένο