Ελλάδα

Καιρός meteo: Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 27 βαθμούς Κελσίου

Άκρως καλοκαιρινός ήταν ο καιρός και σήμερα, Κυριακή (07.11.2021), κυρίως στα δυτικά τμήματα, με τη μεγαλύτερη τιμή να καταγράφεται στην Πρέβεζα με 29,4 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι επόμενες υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα καταγράφηκαν σε Κομπότι ‘Αρτας (28,7), ‘Αρτα (28,4) και Ηγουμενίτσα (επίσης 28,4 βαθμοί).

pinakasmeteo

 

Meteo: Πώς θα είναι ο καιρός αύριο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά (Βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο), ασθενείς άνεμοι στο Αιγαίο και έως σχεδόν μέτριοι στο Ιόνιο, τοπικά περιορισμένη ορατότητα με ομίχλες τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες (κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά), μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα, καθώς επίσης θερμοκρασία σε μικρή πτώση, συνιστούν το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 11 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και τις βραδινές ώρες τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και τοπικές ομίχλες τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στην Κόρινθο: «Το μπαλκόνι που έπεσε πάνω στη 43χρονη την πολτοποίησε, ο σύζυγος και τα τρία παιδιά τους είχαν άγιο και σώθηκαν»
Νέα, συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο όταν τμήμα μπαλκονιού ενός εγκαταλελειμμένου...
Κόρινθος
Συγκλονίζει η 40χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι στο Κιάτο: «Το μηχάνημα μου έπιασε τα μαλλιά, θα είχε φύγει όλο το πρόσωπο»
«Μπήκα στο χειρουργείο και μ’ έχουνε ράψει, περιμένουμε να δούμε αν θα κολλήσει, ήταν η πρώτη μου μέρα και έγινε το κακό» λέει η 40χρονη στο newsit.gr
Ασθενοφόρο
Δικηγορικοί σύλλογοι για δίκη Τεμπών: Συγκεκριμένη δικηγόρος κινήθηκε εκτός δεοντολογίας, λένε «φωτογραφίζοντας» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων δεν πρόκειται να εργαλειοποιηθεί ούτε να υποκύψει σε ιδιοτελείς επιδιώξεις ή σκοπιμότητες»
Δίκη για την τραγωδία στα Τέμπη 9