Ελλάδα

Καιρός – meteo: Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 36°C – Καταιγίδες το βράδυ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα Σάββατο σε όλη τη χώρα, καθώς σε ορισμένες περιοχές το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36°C. Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει με την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων από το βράδυ. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, και σήμερα το θερμόμετρο θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ωστόσο, από τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά.

Πιο αναλυτικά:

– Η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34-35 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές τόσο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά όσο και στην Κρήτη.

– Τοπικά σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Δυτικής Πελοποννήσου και της Ανατολικής Στερεάς είναι πιθανό η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

– Από τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες σε τμήματα του Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και πιθανώς της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου.

– Οι καταιγίδες κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο είναι πιθανό να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις έως μεγάλου μεγέθους.

– Κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και σε τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Θράκης και πιθανώς του Βορείου Αιγαίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από την συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ και έκλεβε αυτοκίνητα – Συνελήφθη αρχηγικό μέλος
Μέλη της οργάνωσης είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μετά από έκρηξη σε ΑΤΜ, τον Ιούλιο του 2025 σε περιοχή της Αργολίδας
Συμμορία